bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

ГР при МЗС. Легітимний Голова   

Ініціативну громаду — у громадську раду #16 «ГР при МЗС. Легітимний Голова»

Київ, 27.09.2011

Раніше я вже писав про невдалу спробу Посольства Божого просунути Головою Громадської ради при Міністерстві закордонних справ України свого пастора Олександра Кормана. Тоді, у знак протесту, залу покинула значана кількість членів Ради, зробивши таким чином збори, і всі їх рішення, нелегітимними.

І от, нарешті, 27 вересня відбулися легітимні збори, де я був відповідальним за реєстрацію учасників, а також одним з членів лічильної комісії. На засідання прийшло 84 особи (при кворумі в 83), з них по довіреностям — 14. Якщо не помиляюсь, зі сторони Кормана та Аделаджі було тільки дві людини (інші бойкотували). Саме завдяки їм, збори були правомочними. Так що хтось, як то кажуть, лохонувся…

Все пройшло тихо, мирно та спокійно. Головою Громадської ради було обрано Жданова Ігоря Олександровича, першим заступником — Марієна Ігора Степановича, а заступниками — Бекешкіну Ірину Ериківну, Томенчука Ростислава Богдановича, Чепця Володимира Івановича, Буденка В’ячеслава Євгенійовича та Гречанінова Вадима Олександровича.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.