bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Майбутні волонтери Євро-2012 зберуться на форумі в Києві !    

Не так давно Україна святкувала відкриття головної спортивної арени НСК “Олімпійський”. Дійство виявилось справді захоплюючим та звісно ж затратним. Окрім виступу всесвітньовідомої співачки Шакіри (вартість гонорару зірки не розголошується), стадіон придбав лише ресоранного посуду на суму, що перевищила 5 млн. грн.
Вартість же самої реконструкції стадіону та перепитії навколо його зведення - тема окремої публікації. Чомусь, вливаючи мільони та мільярди в інфораструктурні проекти, організатори відсувають на другий план кадрове забезпечення під час турніру.
Адже, за попередніми оцінками, в дні Чемпіонату Україну відвідають понад один мільйон іноземців. Також відомо, що в середньому лише 5 % від загального часу перебування вболівальники проводять на стадіонах. А що після матчів ? Подорожі, розваги, спілкування, знайомство із місцевим колоритом.

Зрозуміло, що без активної допомоги волонтерів в такому випадку не обійтись. Саме волонтери Євро-2012 стануть першими (після співробітників митниці:), кого побачать гості чемпіонату.
Що зараз із волонтерським проектом ? Наразі реєстрація у волонтери УЄФА вже завершилась, із кандидатами проводять співбесіди. А от волонтерам Києва пощастило менше.
Але як би там не трапилось, волонтери обох проектів є колегами. В даній ситуації тільки свідомість та взаємопорозуміння між учасниками здатні витягнути футбольний проект.
Прийшов час для спільної зустрічі волонтерів Євро-2012 та колективного обговорення основних положень волонтерського проекту.
Саме тому, і виникла ідея зібратись в рамках Всеукраїнського волонтерського форуму Євро-2012.

Під час заходу його учасники матимуть змогу не лише презентувати волонтерський досвід своїх організацій, але й спільно виробити єдину Концепцію волонтерування під час Євро-2012, поспілкуватись із однодумцями, поділитись туристичними перевагами рідного краю тощо.

Євро-2012 - це не тільки іміджева складова, але й справа Честі для України та її мешканців. Якою побачать країну мільони вболівальників з усього світу залежитиме не стільки від організаторів, скільки від безпосередніх учасників волонтерського проекту.
До всього - це чудовий досвід, незабутні враження, нові знайомства та участь в, без перебільшення, історичній події !

Форум відбудеться 21 жовтня о 16:00 в актовій залі Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі за адресою: м. Київ, вул. Чигоріна 57-А (неподалік від ст. м. “Печерська” або “Дружби народів”).

Для реєстрації достатньо надіслати свої дані: П.І.Б., місце навчання та вказати досвід волонтерування. Інформацію відправити на [email protected] до 19 жовтня включно.
Без нашої активної участі третя за масштабами спортивна подія просто не відбудеться )



Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.