bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

І знову про правила і стандарти   

Хочу скористатись правом модератора порталу та нагадати про певні правила користування порталом ГУРТ.

Ми завжди кажемо, що ГУРТ - це портал, інформація на якому створюється самим користувачами, тому ми дозволили зареєстрованим користувачам додавати новину прямо через портал. Розуміючи наслідки такої відкритості, ми все ж таки робимо премодерацію новин і відсіюємо деякі з них, які не відповідають правилам користування порталу.

Наступним кроком ми створили блоги, в яких експерти громадянського суспільства можуть ділитись важливою інформацією, експертним знанням і досвідом, тим самим стимулюючи дискусії навколо суспільно важливих тем. Адже, комунікація та розуміння певних проблем призведе до позитивних змін (ми сподіваємось :) ).

Сьогодні ми вперше видалили блогозапис, який не відповідає правилам користування порталу і містить особисті образи. Це порушення принципів користування порталом.

Ми хочемо нагадати, що портал ГУРТ є інструментом для обговорення важливих для сектору тем і пошуку ефективних рішень, а не з`ясовування особистих стосунків та образ. Акаунти користувачів, які порушують ці правила, будуть блокуватись, а записи видалятись.

Правила користування порталом

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.