bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс наукових робіт молодих дослідників історії України
24.01.2013

Міжнародна громадська організація “Міжнародний фонд “Взаєморозуміння і толерантність” за підтримки Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні оголошує  Всеукраїнський конкурс наукових робіт молодих дослідників історії України.

Тема конкурсу: «Жінки України у Другій світовій війні: історія, пам’ять, репрезентації».

До участі в  конкурсі запрошуються молоді дослідники (віком до 35 років), а саме: студенти, магістри, аспіранти, кандидати наук, вчителі, викладачі вищих навчальних закладів, співробітники музеїв, краєзнавці та інші особи, зайняті науковою чи викладацькою діяльністю.

Конкурсні роботи мають бути індивідуальними або колективними самостійними науковими дослідженнями історичного характеру, написаними авторами на основі опрацювання першоджерел (архівних, музейних, краєзнавчих матеріалів, у тому числі сімейних документів, даних усної історії), з коректним використанням наукової літератури.

Переможців конкурсу визначає компетентна Експертна комісія, до складу якої увійдуть фахівці в галузі історії, представники МГО “МФ “Взаєморозуміння і толерантність”, Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.

Троє переможців конкурсу будуть відзначені грошовою премією у розмірі 5 000 грн. кожний. У разі присудження премії колективу авторів сума грошової премії розподіляється між членами авторського колективу.

За результатами конкурсу в м. Києві у листопаді 2013 року буде проведена міжнародна наукова конференція «Жінки Центральної та Східної Європи у Другій світовій війні», до гостьової участі в якій буде запрошено переможців конкурсу та авторів кращих наукових робіт. Церемонія нагородження переможців конкурсу буде проведена під час проведення міжнародної конференції.

Роботи переможців конкурсу та відзначені Експертною комісією кращі конкурсні роботи, буде включено до збірника наукових статей із названої проблематики, підготовленого українськими та зарубіжними науковцям.

Умови конкурсу.

Надання консультативної допомоги здійснюється працівниками Міжнародної громадської організації «Міжнародний Фонд «Взаєморозуміння і толерантність».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.