bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий Національний конкурс «Благодійна Україна»
06.02.2014

Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» повідомляє, що термін подачі заявок на конкурс продовжено до 21 лютого 2014 року.

Нагадуємо, у конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2013 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Конкурсні заявки можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити за цим посиланням. Заповнену заявку надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 21 лютого по 10 березня 2014 року. Планується, що церемонія нагородження переможців пройде 21 березня 2014 року в Києві у приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.