bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональний конкурс «Юніор бізнесу»
18.02.2014

Оголошується регіональний конкурс "ЮНІОР БІЗНЕСУ" для молоді загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. та студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської, Тернопільської та  Чернівецької областей віком від 14 до 17 років на найкращу бізнес-ідею підприємницької діяльності. 

Конкурс проводиться в рамках проекту “Ініціативна молодь 2 - інноваційні методи навчання підприємництва в українській системі освіти” його виконавцем є: Фундація Розвитку Місцевої Демократії, Малопольський Інститут місцевого самоврядування і адміністрації (м. Краків) та українські партнери: Львівська обласна громадська організація “Західноукраїнський регіональний навчальний центр” та Івано-Франківська обласна неприбуткова громадська організація Громадський центр “Ділові ініціативи”. за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми “Польська допомога задля розвитку 2013”.

Конкурс "Юніор Бізнесу" полягає у розробці та презентації бізнес-ідей для підприємницької діяльності, їх стратегій реалізацій та промоцій. Заявлені молоддю проекти повинні бути інноваційного характеру, а сфера діяльності максимально відповідати потребам молоді або місцевої спільноти.

Мета конкурсу «Юніор Бізнесу» - формування підприємницьких якостей серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей. Конкурсні команди працюють під супроводом вчителя - наставника, погодженого директором школи.

Для участі у конкурсі необхідно подати Заявку у відповідності до визначеного Формуляра на електронну пошту організатора [email protected] та звичайною поштою за адресою Громадський центр «Ділові ініціативи» вул. Дністровська 26, м. Івано-Франківськ до 15 березня 2014 року. 

Регламент конкурсу та Формуляр Заявки доступні на інтернет-сторінках www.di.if.ua та www.puim.org.ua.

Перебіг Конкурсу:

  • Конкурс триває з 15 лютого 2014 року до 15 червня 2014 року.
  • Подання Заявок на участь в конкурсі "Юніор Бізнесу" - з 15 лютого по 15 березня 2014 року.
  • І етап - подання Формулярів «Опис бізнес-ідеї». з 15 березня 2014 року до 15 квітня 2014 року.
  • ІІ етап - подання Формуляру «Опис стратегії реалізації, просування і реклами продукції/послуги» з 22 квітня по 25 травня 2014 року. 

Більш детальна інформація розміщена в додатках.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.