bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для студентів економічних спеціальностей
06.05.2014

Організатори конференції «Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості», Інститут Регіонального Розвитку та PPV Knowledge Networks, оголошують конкурс для студентів економічних спеціальностей вузів Львівщини щодо написання есе – концепції економічного розвитку промисловості конкретного регіону.

Тема: «Розвиток промисловості мого регіону: можливості і перспективи».

В есе має бути надана інформація про цілі, інструменти, методи економічного розвитку вибраного студентом регіону (міста, району, регіону) Львівської області.

Вимоги щодо есе:

  • загальний розмір друкованого тексту не більше 3 сторінок 12 шрифту Times New Roman
  • має бути написано українською/російською або англійською мовами
  • інформація має викладатися лаконічно
  • поза зоною політики
  • загальний розмір файлу не має бути більшим ніж 1 Мб.

Вимоги до учасників:

  • студенти 1-5 курсів ВУЗіВ Львівщини
  • вільне володіння мовою написання есе
  • здатність до написання аналітичних матеріалів
  • грамотність

Учасник має надати наступну особисту інформацію :
ПІБ, ВУЗ, стислі дані щодо себе та сфери своїх інтересів, контактну інформацію.

Автори 5 найкращих есе будуть запрошені на конференцію «Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості», яка відбудеться 5-6 червня 2014 року у м. Львові.

Автор есе-переможця матиме змогу представити свою концепцію на конференції під час тематики “Розвиток промисловості: можливості для регіонів”. Переможці конкурсу можуть бути запрошені до подальшої роботи у команді Організаторів.

Кінцевий термін для надсилання есе - 26 травня 2014 року.

Есе має бути надіслано на е-мейл  - [email protected], з приміткою  Есе-концепція економічного розвитку у полі теми листа.

Про конференцію:

Конференція «Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості»  відбудеться 05-06 червня 2014р. у Львові.

Захід організовується в рамках проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ» (IPBU.01.02.00-18-486/11-00), який здійснюється в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013, фінансується Європейським Союзом.

Серед учасників конференції: промисловці, експерти з управління індустріальними парками, представники міжнародних фінансових інституцій, бізнесу, органів  державної та місцевої влади, ЗМІ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.