bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс екологічних проектів “Зелена школа - зелене життя”
13.05.2014

ІІІ Міжнародна зелена школа оголошує конкурс екологічних проектів “Зелена школа - зелене життя” для юних вчених-старшокласників та студентів, аспірантів університетів України та Європи.

Метою конкурсу є створення і реалізація інноваційних екологічних проектів для малих міст і сіл спрямованих на вирішення проблем утилізації сміття, створення зелених садиб, пошуку нових джерел енергії, підвищення ефективності соціальної реклами. Для участі в конкурсі необхідно вибрати одну із запропонованих організаторами екологічних проблем, проявити максимум креативності та придумати власну інноваційну ідею її вирішення, оформити це як авторський проект та надіслати організаторам до 20 травня

Вік учасників конкурсу від 14 до 30 років. 

Результати конкурсу будуть оголошені 1 червня ц.р. Переможці отримають фінансову підтримку, безкоштовно путівку в ІІІ МІжнародну зелену школу, яка відбудеться з 5 по 14 липня в Карпатах, можливість презентувати і реалізувати свій проект спільно з волонтерами школи. Більше про конкурс тут. 

Конкурс та Міжнародна зелена школа будуть презентовані на прес-конференції до Дня науки 16 травня о 14.00 в агенції “Укрінформ” та на науковому уікенді для родин в Музеї Івана Гончара 17 травня о 12.00. Більше тут. 
Організатори: Фонд “Відкрита політика” спільно з Посольством Франції в Україні. 

Міжнародна зелена школа (МЗШ) заснована у 2012 р. як освітній проект, який об’єднав вчених різного віку, художню інтелігенцію в рамках проекта «Від екології Душі – до екології Всесвіту». Його засновниками є Родинний центр «Як намалювати птаха…» (НГО «Фонд «Відкрита політика») спільно з Київським природничо-науковим ліцеєм №145. 
Більше про МЗШ тут

Джерело 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.