bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів від ініціативних команд «Посилюй добрі рішення»
26.05.2014

«Посилюй добрі рішення» – це серія заходів, націлених на взаємодію талантів, залучення ресурсів та спрямування енергії самоорганізації в життєздатні проекти.

Ми запрошуємо до участі команди, які виникли впродовж останніх місяців на Майданах українських міст і прагнуть продовжувати громадську діяльність з фокусом на інноваціях у сферах прав людини, здоров’я, транспорту, безпеки, освіти і відповідального підприємництва. 

У програмі з вами будуть взаємодіяти аналітики, які дадуть вам гостріше розуміння змін, що відбуваються, та ментори, які познайомлять вас із методом включення інтересів зацікавлених сторін до цілей своїх проектів.

Як це працює: 

1. Команди подають свої ідеї, заповнюючи заявку за лінком до 30 травня 2014 року. Ці ідеї можуть бути новими проектами чи базуватись на ваших діючих ініціативах. 

2. Команди найбільш інноваційних проектів будуть відібрані для участі у стратегічній сесії і продовжать роботу з групою аналітиків, менторів та консультантів над місією, структурою, бюджетом проекту та планом заходів з його просування. Успішні команди отримають підтримку зі створення промоційного відео та дизайну для фандрейзингової кампанії.

3. Проект буде опубліковано на Big Idea для проведення кампанії спільнокошту. Успішно підтримані проекти будуть додатково профінансовані партнером програми Pact в Україні. 

Детальніше тут.

Програма здійснюється у межах проекту «У ритмі розвитку», що виконується Pact в Україні. Більше за посиланням

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.