bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс розслідувань «Куди зникають гроші пацієнтів?»
27.07.2015

«Інститут аналітики та адвокації» оголошує конкурс розслідування поборів у полтавських лікарнях. До участі запрошено журналістів усіх видів ЗМІ, блогерів і громадських активістів.

Термін подання матеріалів — до 30 листопада 2015 року на адресу [email protected].

Критерії відбору:

- учасник обов’язково має зареєструватися через Google-форму перед поданням матеріалів;

- роботи мають бути опубліковані/вийти в ефір з 27 липня 2015 року до 30 листопада 2015 року;

- якщо публікацій більше, ніж одна, то вони повинні бути опубліковані/вийти в ефір планомірно, систематично та почергово;

- перевага буде надаватися матеріалам, які міститимуть задокументовані дані, у тому числі на фото та відео;

- роботи повинні розкривати тему конкурсу (одну або кілька проблем), аналітичні матеріали матимуть перевагу при оцінюванні;

- кожен матеріал, надісланий на пошту [email protected], має супроводжуватися короткою інформацією про автора, ЗМІ (блог, канал на Youtube) та дату виходу;

- кількість робіт, які один автор (група авторів) може надіслати на конкурс до 5 робіт;

- текстову частину матеріалів потрібно подати у форматі .docx або .doc окремим файлом, у тексті e-mail потрібно подати посилання на сторінку, де його опубліковано;

- ілюстрації до публікацій мають бути прикріплені до листа окремим файлом. Ілюстрації, вставлені в текстовий файл, не приймаються;

- відео повинні бути завантажені на Youtube, посилання на відео у тексті e-mail. Не варто прикріпляти відеофайли до e-mail, оскільки сервер може не прийняти листи з великими файлами.

Проблеми, на висвітлення яких варто звернути особливу увагу:

- Кінцеві вигодоодержувачі благодійних фондів та лікарняних кас на території закладів охорони здоров’я (конкретні прізвища та посади)

- Законність діяльності благодійних фондів та лікарняних кас на території закладів охорони здоров’я;

- Менеджери благодійних фондів — бізнесмени чи лікарі? 

- Інші проблеми, зазначені у Положенні конкурсу, пункт 6.1.

Довідкову інформацію щодо тем конкурсу можна знайти на сайті «Інституту аналітики та адвокації».

Співробітники «Інституту аналітики та адвокації» готові надати учасникам конкурсу необхідну інформацію та коментарі. Учасники конкурсу не обмежені у своєму виборі осіб та організацій як джерел інформації та авторів коментарів.

Публікація конкурсних робіт:

Для вільного обговорення й оцінки журналістські матеріали, надіслані на конкурс, буде внесено до списку конкурсних робіт на сайті «Інституту аналітики та адвокації». Найцікавіші буде оформлено окремим pdf-виданням (включаючи відеоматеріали).

Гонорарний фонд:

Автор (автори) матеріалу, створеного у жанрі репортажу, розслідування або аналітики, що набере найбільшу кількість балів — оцінок журі, — і займе перше місце, отримає 2000 грн.

Друге місце  1000 грн.

Третє місце — 800 грн.

За призові місця автори також отримають грамоти, що підтверджують їхнє досягнення.

Журі конкурсу оцінює роботи з 30 листопада 2015 року по 30 грудня 2015 року за рейтинговою системою. Бали кожен із членів журі виставляє самостійно. Склад журі буде оголошений після 30 вересня на сайті «Інституту аналітики та адвокації». Найкращі матеріали визначаються за сумою виставлених балів.

Оголошення переможців і вручення призів відбудеться під час проведення церемонії нагородження на початку січня.

З усіх питань просимо звертатися до куратора конкурсу Олександра Ткаченка, (094) 963-24-85, (097) 189-04-85, [email protected] з копією на адресу [email protected].

Подання матеріалів на конкурс означає згоду автора на розміщення цих матеріалів на сайті «Інституту аналітики та адвокації».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.