bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя»
25.01.2016

Міністерство культури України разом з Громадською організацією Педагогічний центр «Академія» (м. Полтава) за сприяння Міністерства освіти і науки України ініціюють відродження та розвиток на Всеукраїнському рівні Всекримського конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченого творчості Лесі Українки.

Метою конкурсу є:

  • популяризація знань з літератури, історії, культури  українського народу;
  • виховання у молодого покоління громадян України толерантного і шанобливого ставлення до літературної спадщини українського народу та народів, що проживають на теренах України;
  • підтримка учнівської та студентської молоді, яка цікавиться літературою, історією, культурою, традиціями українського народу і виявила здібності до наукових пошуків, написання публіцистичних, художніх та науково-пошукових робіт, художньої творчості, образотворчого мистецтва.

У Конкурсі можуть брати участь учні 1 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів різних форм власності, учні та студенти навчальних закладів І–ІV рівнів акредитації різних форм власності у тому числі ті, які мають інвалідність, та діти  – представники закордонних українців, які виявили особисте бажання взяти у ньому участь.

Заявки на участь та твір  надсилаються до 15 лютого 2016 року за адресою проведення регіонального етапу Конкурсу. (36000, м. Полтава, вул. Жовтнева, 46,  Громадська організація Педагогічний центр «Академія».

Заявки по кожній номінації обов’язково дублюються на електронну адресу: [email protected] 

Терміни відбіркового етапу та місце проведення: 27 лютого 2016 року  місто Полтава.

Детальніше про регіональний та всеукраїнські конкурси у положеннях.

Контакти

  • Педагогічний центр «Академія»
  • Олена Ульяніч
  • 097 3994847

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.