bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс на тему YouthVision: Becoming adult today
05.04.2016

Міжнародний дослідницький проект EXCEPT оголошує фотоконкурс на тему «Що означає стати дорослим сьогодні?». Метою конкурсу є зібрати візуальні зображення досвіду та думок молодих людей з приводу проблеми дорослішання в сучасному світі. Що таке бути дорослим? Це означає мати роботу, достатньо грошей, більше свободи або бути дорослим означає самостійно приймати рішення і нести відповідальність за них…чи можливо щось інше? Який це досвід: негативний чи позитивний? Що в ньому цікавого, а що - поганого? Думки молоді з приводу цих питань є дуже важливими для проекту, оскільки фотографії допоможуть краще зрозуміти та візуалізувати проблеми, що досліджуються в межах проекту EXCEPT: безробіття, незахищеність на ринку праці та соціальна ізоляція молоді в країнах ЄС та в Україні. 

До участі приймаються фотографії атворів віком від 18 до 30 років, що проживають у країнах ЄС та в Україні. Вимог до професійності конкурсантів немає. Попередній відбір найкрахщих фотографій в кожній країні відбувається щомісяція. З 4 липня три найкращні фотографії, відібрані в кожній країні, змагатимуться за перше місце.

Надсилайте фотографії (1-20 Mb) з супроводжуючим коментарем про відповідність фото темі конкурсу на електронну адресу [email protected] або завантажуйте їх на сайт проекту http://www.except-project.eu/get-involved/ 

Призи: 250/150/100 євро, виставка в Брюселі та в країнах-учасницях проекту

Останній термін подачі фотографій: 1 липня 2016 року.

Контакти

  • Міжнародний дослідницький проект EXCEPT
  • [email protected]
  • http://www.except-project.eu/get-involved/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.