bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський юнацький водний приз 2017
10.02.2017

Всеукраїнське водне товариство WaterNet продовжує прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2017» (ВЮВП) - національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize»! Дедлайн - 20 лютого 2017 р.

WaterNet є офіційним організатором національного етапу міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize» («Стокгольмський юнацький водний приз»), який щорічно проводиться серед школярів як «Всеукраїнський юнацький водний приз» (ВЮВП).

ВЮВП покликаний об’єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді задля вирішення проблем раціонального використання водних ресурсів, забезпечення суспільства якісною питною водою, мінімізацією водоспоживання у всіх галузях народного господарства  тощо.

В Україні Конкурс проводиться з 2003 року та залучив понад 1500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни. Національний фінал ВЮВП проводиться у НТУУ «Київський політехнічний інститут» з офіційним нагородженням фіналістів у Посольстві Королівства Швеції в Україні. Міжнародний фінал конкурсу проводить Стокгольмський Водний Інститут під патронатом Її Королівської Високості Кронпринцеси Швеції Вікторії. Тринадцять фіналістів ВЮВП гідно представляли Україну перед міжнародною науковою спільнотою, учасниками Всесвітнього Водного тижня у Стокгольмі, та зробили внесок у справу охорони довкілля і водних ресурсів.

ВЮВП є чудовою можливістю для учасників продемонструвати свої науково-дослідні навички та залучитися до міжнародної юнацької спільноти.

Національний фінал ВЮВП відбудеться в НТУУ «КПІ» 18 – 21 квітня 2017 року з офіційним нагородженням фіналістів у Посольстві Королівства Швеції в Україні.

В конкурсі можуть брати участь учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації) – молодь віком від 15 до 20 років.

Для участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз» апліканту необхідно заповнити та надіслати необхідні документи в електронному вигляді або звичайною поштою не пізніше 20 лютого 2017 року.

Пакет документів та порядок оформлення конкурсних проектів можна знайти в Положенні про Конкурс: http://waternet.ua/uk/contest/

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.