bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма DOBRE шукає організацію для виконання оцінки фінансового управління в громадах
21.02.2017

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), оголошує конкурс та шукає висококваліфіковану та досвідчену організацію для виконання оцінки фінансового управління в усіх об’єднаних територіальних громадах-партнерах програми «ДОБРЕ» в семи областях України:

Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській, Івано-Франківській та Тернопільській.

Цей запит на подання пропозицій  адресований організаціям (зокрема, НУО, закладам освіти, приватним підприємствам, консорціумам, групам консультантів тощо), які мають досвід в питаннях фінансового управління й бюджетного планування в органах місцевого самоврядування, бажано, на рівні територіальних громад. Ключовим пріоритетом і головною метою стане оцінювання та картування всіх аспектів систем, практик та процесів фінансового управління й бюджетного планування на рівні громад-партнерів програми «ДОБРЕ», виявлення в них слабких місць і недоліків, а також опрацювання плану заходів із їх усунення або виправлення . Детальніша інформація – у запрошенні (документи в додатку). Кінцевий термін подання заявок – 17 березня 2017 р.

Контакти

Коментарі

Роман Сваволя   2597 днів тому   #  

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ № RFP 0014
ДОДАТОК 1
Питання та відповіді

1. Просимо надати роз'яснення з наступного питання: На сторінці 1 та 11 вказано, що термін подачі заявок - 17 березня 2017 року, на сторінці 9 вказано, що організації мають заповнити та подати заявку до 10 березня 2017 року. Який остаточний термін подання заявки?
Остаточний термін подачі заявки - 17 березня 2017 року.
2. Чи можуть виконавцями бути комерційні приватні структури у формі товариства з обмеженою відповідальністю?
Так, комерційні компанії можуть подавати пропозиції щодо RFP 0014.
3. На якій мові потрібно надавати пропозицію, складати робочі документи, проводити ділову переписку, надавати звіти, тощо?
Для RFP 0014, пропозиції повинні подаватися двома мовами – українською та англійською. Звітність по даному запрошенню також повинна готуватися двома мовами - українською та англійською. Для комунікації може використовуватися українська або англійська мова на вибір.
4. Чи можете ви надати детальніші інструкції щодо складання сумарного та детального бюджетів?
Для подання бюджету, будь ласка, використовуйте запропонований зразок. Для надання детальної інформації бюджету, ви можете використати допоміжні документи в довільній формі, включно із створенням додаткового листа в програмі Excel.
--------------------------
Завершення Додатку № 1 для RFP 0014.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.