bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс журналістських робіт для ЗМІ «Місцеві бюджети Луганщини: незручна правда»
08.03.2017

ГО «Центр європейських ініціатив Луганщини» оголошує конкурс матеріалів регіональних ЗМІ про відкритість та прозорість місцевих бюджетів в Луганській області. Дедлайн - 31 березня 2017 р.

Метою конкурсу є підвищення прозорості використання коштів місцевих бюджетів через створення ефективних інструментів громадського контролю та відкриття даних в сфері бюджетування.

До розгляду приймаються матеріали, розміщені вперше у регіональних ЗМІ Луганської області усіх типів (телебачення, радіо, друковані та онлайн-медіа) та усіх форм власності (державної, приватної, комунальної).

Конкурсні матеріали можуть стосуватися як загальних, так і конкретних аспектів бюджетного процесу, розподілу бюджетних коштів та участі громадськості у формуванні місцевих бюджетів в Луганській області.

Вимоги до  конкурсних матеріалів:

- має бути розміщений у регіональному ЗМІ до 31 березня 2017 року.

- стосуватися теми конкурсу.

- відповідати журналістським стандартам

Критерії оцінки матеріалів:

- Відповідність матеріалу тематиці конкурсу

- Дотримання журналістських стандартів у висвітленні проблематики (збалансованість, достовірність, повнота інформації);

- Збалансоване висвітлення експертних думок, представлення різних точок зору у випадку підготовки аналітичних матеріалів;

- Висвітлення у матеріалі власних обґрунтованих висновків, прогнозів та рекомендацій

- Висвітлення у роботах не лише проблематики, але і потенційно можливих рішень та можливостей

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно у період з 07 березня до 31 березня 2017 року опублікувати матеріал та надіслати посилання відповідно до вимог конкурсу.

Конкурсні матеріали можна надсилати на електронну пошту - [email protected], з поміткою “Конкурс, ПІБ учасника, назва ЗМІ” до 31 березня 2017 року.

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки від організаторів, церемонія нагородження відбудеться в квітні  2017 року в Сєвєродонецьку.

Громадська ініціатива “Відкритий бюджет Луганської області” реалізується ГО “Центр європейських ініціатив Луганщини” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Контакти

  • ГО “Центр європейських ініціатив Луганщини”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.