bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на проведення дослідження з питань корупції та процесу адміністрування земельними ресурсами
16.05.2017

Кімонікс Інтернешнл Інк. в рамках реалізації проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») шукає виконавця на проведення дослідження з питань корупції та процесу адміністрування земельними ресурсами. Дедлайн - 26 травня 2017 р.

Організація-переможець відбору має на основі дослідження надати валідні та надійні показники грошових та часових витрат громадян/організацій на здійснення процедур з оформлення земельних ділянок, а також оцінити рівень корупції в агросекторі та надати розрахунки усіх цих показників.

Субпідрядник повинен запропонувати методологію для отримання валідних та надійних даних та забезпечити триангуляцію результатів. Всі методи валідизації ключових показників повинні бути чітко виписані в пропозиції. Субпідрядник повинен мати достатньо організаційних ресурсів для надання проектові «Агросільровзиток» основних результатів виконання завдання до 30 червня 2017 року.
 
Технічне завдання:
• Розробити вичерпний перелік всіх адміністративних процедур, необхідних для оформлення землі громадянами та організаціями (фізичними та юридичними особами)
• Надати кількісну оцінку часу (вивчення часових затрат) та коштів необхідних для здійснення адміністративних процедур по оформленню землі на основі розробленого вичерпного переліку всіх необхідних адміністративних процедур.
• Надати рекомендації по запровадженню внутрішньої системи моніторингу часу на здійснення адміністративних процедур по оформленню землі відповідними державними органами.
• Оцінити відсоток сільськогосподарських підприємств, які повідомляють про корупцію в цьому секторі.
 
Компанії чи організації, зацікавлені взяти участь у конкурсі, мають подати свою пропозицію до 14:00 26 травня 2017 р.
 
Докладні вимоги до учасників конкурсу - у доданих файлах:
 
Усі запитання стосовно цього конкурсу прохання надсилати Ігорю Лазаренку на ел. адресу [email protected] . Останній термін для надсилання запитань: 15:00 19 травня 2017 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.