bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з надання послуг аудиторської перевірки діяльності ВФ «Крок за кроком»
17.05.2017

ВФ «Крок за кроком» оголошує тендер для закупівлі послуг комплексної аудиторської перевірки діяльності організації у  період 01 січня 2016 року — 31 грудня 2016 року. Дедлайн - 26 травня 2017 р.

Заявку можна надіслати до 26травня 2017 року до 15:00 за київським часом на електронну адресу: [email protected], тема листа: «Назва компанії_Заявка на тендер».

У разі необхідності отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефоном +38 (044) 235 -11-36 або электронною поштою [email protected]

Тендер для закупівлі послуг аудиторської перевірки діяльності ВФ «Крок за кроком»

ВФ «Крок за кроком» оголошує тендер для закупівлі послуг комплексної аудиторської перевірки діяльності організації у  період 01 січня 2016 року — 31 грудня 2016 року.

Опис позицій до закупівлі товарів/технічне завдання для робіт та послуг 

1. Комплексна аудиторська перевірка діяльності організації у 2016 році. Галузі, що мають бути охоплені: національні стандарти бухгалтерського обліку, трудове право, цивільне право, господарське право, авторське право, фінансове право, діяльність благодійних та інших неприбуткових організацій. 

2. Комплексна аудиторська перевірка діяльності організації діяльності ВФ «Крок за кроком» у період 01 січня 2016 року — 31 грудня 2016 року. 

Термін надання послуг

Проведення аудиту: з 1 по 9 червня 2017 року.

Очікуваний результат робіт та послуг та загальні вимоги

1. Перевірка та підтвердження достовірності фінансової звітності, що включає звіт про фінансові результати та баланс у відповідності з Міжнародними стандартами аудиту.

2. Перевірка документообігу в рамках угод/додаткових угод, що виконувались у 2016 році та в рамках інституціональної підтримки (підготовча стадія) діяльності ВФ «Крок за кроком».

3. Розуміння аудитором характеру та обсягу роботи, який має бути виконаний.

4. Наявність сертифікованих аудиторів (АПУ, САР, СІРА, IAB), які плануються для залучення до даного завдання.

5. Наявність досвіду проведення перевірки цільового використання грошових коштів у аудиторів, які плануються для залучення до даного завдання.

6. Незалежність аудитора та відсутність конфлікту інтересів.

7. Досвід у проведенні перевірки цільового використання грошових коштів неприбуткових організацій у зовнішнього аудитора, який пропонується для залучення до даного завдання.

8. Вартість проведення аудиту та готовність до подальших переговорів щодо її зниження; розкриття інформації щодо формування вартості аудиторських послуг.

9. Аудит має здійснюватися відповідно до міжнародних стандартів, виданих міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC).

10. При проведенні аудиту мають використовуватися стандартизоване технічне завдання для аудитора (надається організацією за окремим запитом).

11. Аудитор повинен надати лист з рекомендаціями/Меморандум для аудиту, який повинен містити результати перевірки, зроблені в ході аудиту, а також вказати, які заходи були прийняті в результаті попередньої перевірки та чи були такі заходи адекватними для вирішення повідомлених недоліків. Аудитор повинен також висловити думку з інших питань, які стосуються технічного завдання.

12. Вся документація, що надаватиметься організації аудиторською компанією, має надаватися українською та англійською мовами.

Кінцевий термін подачі документів для участі у тендері — 2травня 2017 року до 15–00 за Київським часом.

Всі учасники конкурсу будуть проінформовані про його результати до 30 травня 2017 року до 18–00 за Київським часом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.