bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на зйомку документального фільму про біженців та шукачів притулку
18.05.2017

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Право на Захист» запрошує взяти участь у тендері на зйомку документального фільму про біженців та шукачів притулку. Проект здійснюється за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина. Дедлайн - 31 травня 2017 р.

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Право на Захист» запрошує взяти участь у тендері на зйомку документального фільму про біженців та шукачів притулку.

Проект здійснюється за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина.  

Мета документального фільму - поліпшення суспільного сприйняття і ставлення до біженців і шукачів притулку, які проживають в Україні.

Тривалість фільму - не більш ніж 20 хвилин.

У пропозиції просимо надати наступну інформацію:

- концепція та ідея документального фільму;

- синопсис;

- вартість зйомок і монтажу.

Пропозиції просимо надсилати до 31 травня 2017 р. (включно) у презентації PowerPoint та заповненій формі Додатку_1 (буде надіслана разом з детальною інформацією про Фонд і бріфом за Вашим запитом, який необхідно відправити на адресу: [email protected])

Концепції та ідеї документального фільму, що беруть участь у тендері, є власністю Учасників тендеру, що за необхідності може буде закріплено окремим договором з кожним із учасників, окрім тієї ідеї, яку буде обрано у якості переможниці.

Розгляд та оцінка конкурсних заявок здійснюється Комісією. Пропозиції будуть розглянуті протягом п’яти робочих днів. Про результати тендеру буде повідомлено на нашому сайті, переможця буде повідомлено окремо.

Критерієм визначення переможця є чисельне значення його комплексної оцінки, що розраховується як середньозважене значення наведених нижче показників:
70% - «Концепція, ідея та синопсис» - оцінюється з огляду на матеріали, що надані у презентації PowerPoint.
30% - «Вартість робіт» - оцінюється за даними таблиці (Додаток _1).

Оплата послуг – виключно за безготівковим розрахунком

Електронна адреса, на яку мають надсилатися пропозиції, та контактні телефони для запитань:  [email protected], (044) 337 17 62 (вн.105).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.