bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення тренінгу та робочої зустрічі з HR – менеджменту для НУО
19.06.2017

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ»   оголошує тендер на проведення тренінгу з HR – менеджменту для НУО. В результаті тренінгу учасники мають сформувати  навички роботи з персоналом та розробити робочу версію плану розвитку персоналу. Дедлайн - 1 липня 2017 р.

В ході робочої зустрічі по розробці плану з розвитку персоналу, члени організації за допомогою технічної та експертної підтримки  мають розробити кадрову політику, політику конфиденційності, посадові інструкції для персоналу та процедури найму та звільнення з роботи. 

Послуги замовляються в рамках проекту «Посилення  спроможності неурядової  організації, як  запорука її активності  у суспільстві та зацікавленості  у власному організаційному розвитку». Цей проект впроваджується завдяки гранту, наданого через Програму LINK Регіонального Екологічного Центру для Центральної та Східної Європи. Проект фінансується Міністерством Клімату та Довкілля Норвегії.

Види послуг: тренінг, робоча зустіч.

Терміни проведення: 5 липня 2017 року. 

Для участі в тендері просимо надсилати план (програму) тренінгу,  резюме виконавця з вказаним досвідом роботи на електронну адресу  : [email protected] 

 

Заявки мають бути надіслані до 23:59 (за київським часом) до 01 липня 2017 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.