bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір компанії на проведення тренінгу «Соціальна робота з ВПО» у місті Львів
06.07.2017

Оголошується відбір компанії на проведення тренінгу «Соціальна робота з внутрішньо переміщеними особами: практичні аспекти» у місті Львів. Дедлайн - 20 липня 2017 р.

Уряд України отримав грант від уряду ФРН (який адмініструє KfW Банк Розвитку) для впровадження проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» (УФСІ-V), який безпосередньо реалізує Український фонд соціальних інвестицій. УФСІ має використати частину цих коштів для оплати консультаційних послуг з організації та проведення навчальних заходів для розвитку потенціалу внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих громад, що їх приймають.

Метою завдання є організація та проведення у м. Львів дводенного навчально-практичного тренінгу на тему: «Соціальна робота з ВПО: практичні аспекти». У рамках тренінгу має бути висвітлено: інноваційні практики та методики по роботі з ВПО, базову технологію соціальної роботи – ведення випадку.

Цільова аудиторія тренінгу включатиме представників служб, організацій та інституцій (державних і недержавних), дотичних до надання послуг внутрішньо переміщеним особам.

Виконавець повинен:

- розробити програму тренінгу, методичні та роздаткові матеріали;

- здійснити матеріально-технічне забезпечення заходу (друк матеріалів, оренда приміщення, забезпечення учасників харчуванням, забезпечення необхідними технічними засобами та канцтоварами);

- провести тренінг та прозвітувати про його проведення.

УФСІ запрошує консультантів (компанії/організації - юридичних особи або фізичних осіб – підприємців) висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг. Зацікавлені консультанти повинні надати інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання послуг (брошури, опис схожих завдань та досвіду, наявність відповідної кваліфікації працівників тощо). Для участі у конкурсі юридичні або фізичні особи – підприємці можуть подавати спільні заявки.

Консультанти (організації - юридичні особи або фізичні особи – підприємці), які бажають взяти участь у відборі, повинні відповідати наступним кваліфікаційним критеріям:

  • Не менше 5 років досвіду у проведенні навчальних заходів/тренінгів;
  • Досвід в організації та логістиці навчальних заходів.
  • Члени команди (тренери) мають відповідати таким вимогам:

- повинні мати вищу освіту за спеціальністю «Соціальна робота» або «Психологія»;

- підтверджений досвід соціальної роботи, у тому числі - знання та досвід щодо ведення випадку та досвід роботи з ВПО;

- досвід роботи з дорослою аудиторією, а саме проведення тренінгів.

Відбір консультанта здійснюється відповідно до Керівництва Світового Банку: «Відбір та контрактування консультантів позичальниками Світового Банку», січень 2011р.

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію з 09:30 до 17:30 у будні дні за нижчезазначеною адресою (файл з технічним завданням додається).

Листи зацікавлення мають бути надіслані (бажано електронною поштою, або поштою,  особисто/кур’єром, факсом) до 11:00 20 липня 2017 року на адресу:

- Львівське регіональне представництво УФСІ, м. Львів, вул. Липинського, 11, 1-й поверх, кімн.1-Б, до уваги Надії Костіної, консультанта із соціальних питань ЛРП УФСІ; тел. (032) 231 85 04; (067) 700 50 61; e-mail: [email protected]

 та

 - Агенція з впровадження МП №13-46-00-002: м. Львів, вул. Менделєєва, 8, Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, до уваги Оксани Рубай, голови агенції; тел. (098) 547 25 40; e-mail: [email protected]

 Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.