bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення опитування громадської думки
21.11.2017

Компанія «DAI Global» в рамках Проекту «Трансформація фінансового сектору» (FST) залучить місцеву компанію з досвідом проведення опитувань громадської думки з метою оцінки рівня знань українських споживачів щодо системи гарантування вкладів фізичних. Метод дослідження – опитування методом «обличчя-до-обличчя» вдома у респондентів. Географія опитування – як сільське, так і міське населення з усіх регіонів України. Весь процес опитування та подання звітів має бути завершений за 6 тижнів.

Обраній компанії буде надано початковий опитувальний набір питань та для застосування під час опитування громадської думки. Під час збирання даних фіксуватиметься стандартна демографічна інформація про респондентів. Слід зазначити, що зміна запропонованих спочатку питань для полегшення збору даних та складання зведених таблиць є відповідальністю обраної маркетингової дослідницької компанії після проведення консультацій з Проектом FST.

Учасник конкурсу, що подає пропозицію, повинен:

  • рекомендувати методологію обрання статистично надійної вибірки українських користувачів фінансових послуг;
  • співпрацювати з Проектом FST та Фондом у підготовці анкети опитування для визначення рівня знань щодо системи гарантування вкладів України (проект анкети додається у Додатку  №1);
  • рекомендувати методологію проведення опитування, в тому числі попередню апробацію запитань та необхідні часові рамки;
  • провести опитування у грудні 2017 року;

•       надати результати опитування у табличній формі. Надати письмовий аналіз результатів опитування, у тому числі опис методології, яка використовувалась для проведення опитування.

За тендерним пакетом документів або із запитаннями звертайтесь до 12:00 за місцевим часом в Україні 28 листопада 2017 року за електроною адресою: ProcurementFST@dai.com або дивіться доданий файл. 

Пропозиції мають бути подані до 12:00 за місцевим київським часом в Україні 30 листопада 2017 року на електрону адресу: ProcurementFSTInbox@dai.comЗверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.