bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення аудиторської перевірки ГО «Центр демократії та верховенства права»
05.12.2017

Громадська організація «Центр демократії та верховенства права» оголошує тендер на пошук аудиторської компанії з метою проведення річного аудиту звітності загального призначення. Останній день подання пропозицій – 10 грудня 2017 року. 

Період - з 01 січня до 31 грудня 2017 року, а також аудиту звіту про надходження та використання коштів від Шведської аґенції з питань міжнародного розвитку та співпраці (SIDA) за період з 01 липня до 31 грудня 2017 року. Посольство Швеції (надалі – Посольство) уповноважене представляти в Україні Шведську аґенцію з питань міжнародного розвитку та співпраці (SIDA).

Аудит повинен проводитися у відповідності до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB). Аудит має бути проведений зовнішнім, незалежним і кваліфікованим аудитором (Certified Public Accountant/Authorised Public Accountant або еквівалентні сертифікати). Досвід проведення аудиту в громадських організаціях є обов’язковим. Аудит має розпочатися не пізніше 23 січня 2018 року і аудитор має надати організації Листи про результати аудиту не пізніше 13 лютого 2018 року.

Детальніше ознайомитися із умовами можна за цим лінком: (завантажити файл із технічним завданням)

Умови участі у тендері

Компанія, яка подається на тендер повинна до 10 грудня надіслати на електронну скриньку такий перелік документів:

1. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії.

2. Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю, виданий Аудиторською палатою України.

3. Документи, які підтверджуються досвід роботи компанії з неприбутковими організаціями.

4. Комерційну пропозицію (перелік послуг, їхня вартість погодинно та загальна вартість, план проведення аудиту).

5. Пропозиція повинна містити запевнення, що аудит буде проведено відповідно до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB).

Зверніть увагу, що одна і та сама Компанія не може надавати нам послуги із аудиторської перевірки більше двох років поспіль.

Контактна особа: фінансовий директор Наталія Тимків, тел.: (067) 464-77-23,  [email protected]; e-mail: [email protected] 

Контакти

  • [email protected]
  • ГО «Центр демократії та верховенства права»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.