bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер для проведення аналізу системи соціального захисту дітей в Луганській області
20.12.2017

Міжнародна благодійна організація «СОС Дитячі Містечка» Україна оголошує тендер для проведення аналізу системи соціального захисту дітей в Луганській області. Заявки приймаються до 27 грудня 2017 року. 

Мета: Проведення аналізу системи соціального захисту дітей в Луганській області.

Потенційні кандидати: науково-дослідні організації, соціологи, аналітики, дослідники, аспіранти, асистенти і викладачі соціології (інших соціологічних дисциплін, які розуміють як і мають досвід проведення опитувань і досліджень, всього 10 вакансій).

Тривалість: три місяці, лютий-квітень 2018.

Регіон: Луганська область (підконтрольна територія). Роль дослідницької групи:

Співробітники будуть задіяні до трьох місяців (робочі дні). Дослідження проводитиметься за допомогою аналітичних інструментів. Обрані фахівці пройдуть базове навчання щодо використання цих інструментів.

 Основні види діяльності дослідницької групи:

  • Зведення і систематизація інформації за результатами збору відомостей про стан дітей у районі/місті/об’єднаній територіальній громаді Луганської області;
  • Зведення і систематизація інформації за результатами моніторингу установ інституційного догляду та виховання дітей Луганської області;
  • Зведення і систематизація інформації за результатами інвентаризації освітніх, медичних, соціальних і реабілітаційних послуг, які надаються дітям і родинами з дітьми у Луганській області;
  • Аналіз надходження і виходу дітей з інтернатних установ Луганської області;
  • Збір необхідних відомостей про дітей, що там знаходяться;
  • Вивчення конкретної ситуації в кожній установі щодо послуг, які надаються дітям, і умов проживання;
  • Проведення аудиту підготовки і кваліфікації персоналу інтернатних закладів.


Кваліфікація та досвід

Кандидати повинні мати освіту і відповідний досвід роботи не менше року в галузі соціальних послуг, охорони здоров’я або освіти. Необхідно мати знання про політику соціального захисту в Україні; бажаний досвід проведення досліджень. Корисним буде знання основних нормативних актів, що регулюють діяльність щодо захисту прав дитини.

Умови:

Гонорар обговорюється при проходженні співбесіди. Оплата здійснюватиметься після надання звіту по закінченню дослідження.

Додатково:

  • Забезпечення конфіденційності та захисту дітей протягом усього дослідження;
  • Щотижневі зустрічі з Менеджером проекту і групові обговорення для визначення основних проблем і забезпечення узгодженості і якості роботи;
  • Співробітники працюватимуть в команді по дві людини і отримуватимуть конкретні завдання у межах вищевказаних видів діяльності.

Контакти для надання заявок/резюме:
[email protected], т. 050 240 43 10; 
[email protected], т. 050 347 20 27

Заявки приймаються до 27 грудня 2017 року. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.