bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію та проведення трьох інформаційних заходів
27.02.2018

Організація та проведення заходів буде здійснюватися в рамках спільного проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», який реалізується у співпраці з УФГЗ. Дедлайн - 9 березня 2018 року.

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійний фонд, заснований міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги найбільш незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року і запроваджують моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, гендерно обумовленого насильства та ВІЛ, СНІД; сприяють розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації.

Інформація про проект:

Проект «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», реалізується в підконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областях з 2017 року. Основні завдання проекту: підсилення потенціалу урядовців обласного та місцевого рівня у плануванні процесів відновлення та розвитку, а також надання ґендерно-чутливих послуг в контексті децентралізації; підвищення безпеки жінок та чоловіків в громадах, що постраждали від конфлікту; проведення інформаційних заходів щодо протидії ґендерно зумовленому та домашньому насильству щодо жінок, формування безпеки в громаді, зміцнення потенціалу ґендерних адвокатів та жінок, постраждалих від конфлікту.

В рамках проекту УФГЗ реалізує два компоненти – посилення спроможності поліції щодо протидії ґендерно зумовленому насильству та реалізація інформаційної кампанії з протидії ґендерно зумовленому, домашньому насильству в Донецькій та Луганській областях.

За 2017 рік УФГЗ провела навчання для 303 офіцерів поліції щодо питань громадської безпеки в громадах та профілактики ґендерно зумовленого насильства; два інформаційні заходи, міські забіги «Насильству немає виправдання» за участі молоді, офіцерів поліції, представників органів державної влади в м. Краматорськ та Сєвєродонецьк; низку виступів на радіо, телебачення з питань протидії насильству; інформаційні матеріали алгоритм дій поліцейського у випадку насильства та план безпеки для жінок.

Мета тендеру:

Вибір постачальника послуг з організації та проведення трьох інформаційних заходів (вуличних акцій) в рамках інформаційної кампанії «Насильству немає виправдання» в таких громадах – м. Маріуполь та Слов’янськ, Донецька область та м. Кремінна, Луганська область. Заходи мають бути проведені з активним залученням чоловіків/хлопців щодо протидії ґендерно зумовленому та домашньому насильству, формуванню безпеки в громадах. Прикладами інформаційних заходів можуть бути вулична акція чи проведення символічного флешмобу. Заходи мають бути реалізовані до 15 квітня 2018 року.

Основні завдання:

  • Сформулювати ідеї заходів та план їх реалізації.
  • Забезпечити організацію заходів, виробництво дизайну матеріалів, розміщення афіш заходу по місті, інформаційного банеру, замовлення звукової апаратури для проведення прес-брифінгу.
  • Залучити до участі в кожному заході щонайменше 50 чоловіків/хлопців.
  • Підготувати усі інформаційні матеріали для події. Забезпечити поширення прес-анонсу та прес-релізу для ЗМІ, запросити журналістів на подію.
  • Залучити до участі в кожному заході щонайменше 3 представників місцевих ЗМІ.
  • Підготувати звіт за результатами проведених заходів.

Загальні умови участі у тендері: 

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

  1. Мають успішний досвід організації інформаційних заходів на території України.
  2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. Не є платниками ПДВ.

Вимоги до форми тендерної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • Інформація про постачальника.
  • Сформулювати ідеї заходів та їх реалізацію.
  • Обґрунтований бюджет (в гривні).

Перевага буде надана пропозиціям з найбільш креативною ідеєю.

Зацікавленим в участі та співпраці з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках зазначеної ініціативи потрібно надсилати пропозиції до 9 березня 2018 року на адресу [email protected], [email protected], тел.: (044) 278-23-58.

Контактна особа – Анна Рашко

Контакти

  • МБФ «Українська фундація громадського здоров’я»
  • [email protected]
  • (044) 278-23-58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.