bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок ідей: транспорт майбутнього-2018
27.06.2018

Всеукраїнській Конкурс школярів та студентів (червень-листопад 2018). Організатори: ГО  «Освітній центр «Відкрите Знання», Обласна Рада молодих вчених. 

Наука завжди була рушійною силою розвитку суспільства та особистості, а транспорт – кровоносною системою розвитку економіки. Особливістю сучасного суспільства стає мобільність у всіх її проявах. У нашому конкурсі ці три головні засоби розвитку людства поєднуються  з освітою. Зверніть увагу – це конкурс Ідей, а не наукових доповідей або стартапів. Пробудіть свою фантазію та творчість, загляньте  на 10 – 30 – 50 років уперед, але не забувайте про наявні проблеми, що чекають на вирішення. Ваші пропозиції можуть стосуватися не тільки засобів пересування, а й усієї транспортної системи: інфраструктури, управління транспортом, безпеки, логістики, планування транспортних систем міст.

У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, вихованці центрів та гуртків науково-технічної творчості позашкільної освіти, Малої академії наук та  студенти закладів вищої освіти.

Роботи учнів та студентів будуть оцінюватися окремо.

Конкурс проводиться у п’яти номінаціях:

1 номінація «Автомобільний транспорт  (громадській, персональний,                                                     спеціалізований)»;

2 номінація «Залізничний транспорт»;

3 номінація «Повітряний транспорт» ;

4 номінація «Альтернативний транспорт»;

5 номінація «Водний транспорт».

Мови конкурсних робіт: українська, російська, англійська.

 

Положення про проведення Конкурсу дивіться на сайті: openknowledge.org.ua / Конкурси  

Сторінка Конкурсу в ФБ:  fb.me/openknowledgeua .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.