bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європа у валізі-2012” у Київській, Черкаській та Кіровоградській областях
13.04.2012

П’ятий рік поспіль Фонд Конрада Аденауера, Фонд Роберта Боша, Європейська Академія Берліну та Польська Фундація Роберта Шумана у співпраці з Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва ініціюють серію діалогів «Європа у валізі», спрямовану на пожвавлення дискусії щодо Європи у великих та малих містах, селищах України.

Даний проект покликаний підвищити обізнаність громадян України стосовно трансформаційних процесів, які відбуваються на теренах Євросоюзу, європейських цінностей та української європерспективи, а також інформувати українську молодь про наявні освітні та культурні програми в Європі.

Цьогоріч експерти з Німеччини, Польщі та України проведуть низку зустрічей зі школярами, студентами, представниками громадських організацій та журналістами у таких містах:

  • 17 квітня 2012: Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Г. Сковороди (вул. Сухомлинського, 30, о 12.30 год.); м. Канів (місце проведення уточнюється, о 18.00 год.)
  • 18 квітня 2012: Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького (вул. Шевченка, 81, о 14.30 год.)
  • 19 квітня 2012: м. Сміла, природничо-математичний ліцей (вул. Свердлова, 107, о 11.00 год. )
  • 20 квітня 2012: Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка (вул. Шевченка, 1, о 9.45 год.)

До складу експертної групи увійшли: Рахель Зібнер (координатор проектів Німецько-білоруського співтовариства, м. Берлін), Юлія Міхальські (інтерн в Центрі Центральної та Східної Європи Фонду Роберта Боша), Мальте Коппе (координатор організації Польсько-німецької молодіжної співпраці, м. Варшава), Адам Гняздовські (студент Вищої Школи економіки, м. Москва), Олексій Бордюк (ведучий ранкової програми на ТРК «ВТВ плюс», м. Херсон) та Анна Рожнятовська (координатор проектів з європейської інтеграції Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні).

Контакти

  • Анна Рожнятовська
  • Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні
  • [email protected]
  • +38 044 496 36 08

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.