bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Робота з бездомними – обмін досвідом. Підведення підсумків реалізації гранту від фонду «Відродження»
02.12.2013

17 грудня 2013 року в м. Києві відбудеться Всеукраїнська конференція «Робота з бездомними – обмін досвідом. Презентація довідника соціальних послуг в Україні. Підведення підсумків реалізації гранту від Міжнародного фонду «Відродження».

Організатори: Всеукраїнський благодійний фонд «Соціальне партнерство»

Партнери проекту: Міжнародний фонд «Відродження»

Учасники: представники державних та неурядових організацій, які надають послуги бездомним громадянам в Україні та відповідні спеціалісти з міністерства соціально політики України.

Конференція присвячена розгляду та презентації результатів реалізації проекту «Підтримка бездомних під час фінансово-економічної кризи», що був реалізований ВБФ «Соціальне партнерство» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження»,  та розгляду стратегій системної роботи з бездомними.

Наш захід буде відбуватися в два етапи:

-         обговорення результатів реалізації проекту: доповіді керівників підрозділів, презентація оновленої «Карти соціальних послуг для бездомних в м. Києві» та «Довідника регіональних державних та неурядових організацій, які надають послуги бездомним громадянам»;

-         наочне представлення результатів проекту на базі Денного центру для малозабезпечених «Стефанія».

Учасникам конференції буде компенсовано вартість проїзних квитків (100% вартості плацкартного квитка або 50% - купейного), оплачено добу проживання в м. Києві та харчування в готелі та під час конференції.

Бажаючих прийняти участь в заході, просимо надсилати Ваші заявки на реєстрацію за адресою: [email protected] до 18.00, 10 грудня 2013 року. До участі в Конференції запрошуються не більше двох представників від організації. У разі перевищення запланованої кількості учасників організатори лишають за собою право відмовити в участі одному з представників організації.

Більше інформації про захід можна дізнатися за тел. (044) 591-54-44

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.