bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екотуристичний форум в Яремче
26.03.2014

25-26 квітня 2014 року в місті Яремче Івано-Франківської області відбудеться міжнародний форум з розвитку екологічного та природничого туризму. Подія збере понад 100 учасників з України та Румунії, які зацікавлені у темі розвитку сталого туризму, такого як піші походи, водний та велосипедний туризм, гірський велосипед, спостереження за дикою природою та інші види. Реєстрація учасників відкрита до 10 квітня.

Організаторами конференції “Екологічний та природничий туризм: посилення співпраці природоохоронних територій, туристичного бізнесу та місцевих громад” є українська громадська організація «Центр соціальних та ділових ініціатив» (м. Яремче). Партнерами є Карпатський національний природний парк, Туристична Асоціація Івано-Франківщини, а також Українська асоціація активного та екологічного туризму.

Серед доповідачів та учасників конференції будуть керівники та профільні працівники природоохоронних територій – національних парків та заповідників, громадські діячі і екологічні активісти, представники туристичного бізнесу та місцевих громад, та інші зацікавлені групи з України та прикордонних регіонів Румунії (повіт Марамуреш).

Зареєстрованим учасникам форуму буде забезпечено проживання у готелі, харчування, трансфер за маршрутом Івано-Франківськ – Яремче – Івано-Франківськ, а також факультативна екотуристична програма, що включає на вибір велосипедну екскурсію, піший похід або сходження на одну з карпатських вершин. Охочих взяти участь в конференції організатори просять заповнити реєстраційну форму на сайті  не пізніше 10 квітня. Участь у конференції безкоштовна. Також розглядаються заявки від бажаючих зробити презентацію чи виступ.

Екотуристичний форум в Яремче проводиться на заключному етапі реалізації проекту “Без кордонів: мережа природних маршрутів в Східних Карпатах“, який фінансується Європейським Союзом в рамках Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.  Партнерами проекту з української сторони є ММГО «Центр соціальних та ділових ініціатив» з  м. Яремче, Карпатський національний природний парк та Туристична Асоціація Івано-Франківщини, зі сторони Румунії – Асоціація «Еколоджік» та адміністрація Марамуреського гірського природного парку. Партнером конференції також є Українська асоціація активного та екологічного туризму.

ПЕРЕЙТИ ДО РЕЄСТРАЦІЙНОЇ ФОРМИ

(реєстрацію відкрито до 10 квітня 2014 р)

Контакти організаторів: Віктор Загреба, координатор конференції, тел. 03434 22746,  моб. 067 442 14 94, [email protected]

Контакти

  • Віктор Загреба
  • координатор конференції
  • тел. 03434 22746
  • моб. 067 442 14 94
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.