bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Як побудувати інклюзивну економіку в Україні» (Київ)
23.11.2016

10 грудня 2016 р. у Києві відбудеться конференція, присвячена будівництву інклюзивної економіки в Україні. Її учасники обговорять перспективи впровадження в Україні корпоративного плану ESOP та бізнес-моделі employee ownership за досвідом США та Європи.

Організатори: Center for Economic Democracy, Greencubator.

Дата і час: субота, 10 грудня 2016 р., 12 00 – 16 00.

Місце: America House, Big Room, вул. Миколи Пимоненка 6.

Реєстрація обов’язкова.

Форма реєстрації тут

Програма конференції

Сторінка події у Facebook:https://www.facebook.com/events/699948020165243/

10 грудня у Києві відбудеться конференція, присвячена будівництву інклюзивної економіки в Україні. Її учасники обговорять перспективи впровадження в Україні корпоративного плану ESOP та бізнес-моделі employee ownership за досвідом США та Європи.

Обговорювати перспективи бізнес-моделей ESOP та employee ownership будуть народні депутати, експерти-економісти, громадські активісти, а також іноземні експерти-практики через skype-зв’язок.

«Інклюзивність – одна з найбільш обговорюваних концепцій в Україні за останній час. Все більше українців починають розуміти, що «гра з нульовою сумою», коли комусь все, іншим нічого, не є ефективною моделлю соціальних відносин», - говорить один із співорганізаторів конференції Роман Скляров.

Критичний рівень розшарування населення та взаємної недовіри, що лише зросли після оприлюднення е-декларацій, потребує нових інклюзивних підходів, в першу чергу, в економіці. Адже проблема взаємної недовіри в Україні є не лише на вертикальному, але й на горизонтальному рівні, і її потрібно вирішувати.

Досвід США та країн Європи у розвитку бізнес-моделей, побудованих на employee ownership – спільній власності працівників та інвесторів на бізнес – показує, що побудувати інклюзивні моделі можливо і працюють вони більш ефективно.

І ключовим інструментом для цього, зазвичай, є корпоративний план ESOP або його різновиди, який дозволяє працівникам стати співвласниками підприємств, на яких вони працюють, на рівні з основним власником чи інвестором.

Саме тому, організатори конференції пропонують всім зацікавленим обговорити можливості використання в Україні механізму ESOP за досвідом США та Європи та перспективи для employee ownership моделей загалом. Чи зможе це допомогти побудувати в Україні інклюзивну економіку та економіку довіри? Спробуємо дати відповідь на конференції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.