bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Нові медіа – нові можливості» (Київ)
27.03.2017

30 березня 2017 р. в Києві відбудеться VIII конференція «Нові медіа – нові можливості», орієнтована на інноваційний розвиток традиційних медіа.

Програма конференції традиційно складатиметься з трьох секцій – «Нова медіа аудиторія», «Нова медіа журналістика» та «Новий медіа бізнес/реклама».

У секції «Нова медіа аудиторія» йтиметься про кількість та якість споживання медіа українцями, digital тренди в аналізі локальної аудиторії ЗМІ, використання «лінзи бренду» провідними медійними компаніями.

Під час секції «Новий медіа контент»  запрошені спікери говоритимуть про те, як знімати сюжети в епоху digital (місцеві новини 4.0.), звідки черпати контент, які основні характеристики «вдалої» fаcebook-сторінки ЗМІ, чому не працюють старі моделі традиційних медіа і як повинна відбутися їх конвергенція у сучасні.

Як нарешті навчитися працювати з youtube, щоб на ньому заробляти; які ознаки digital-радіо і чим воно відрізняється від дротового; правильний сайт традиційного ЗМІ – хто його бачив; дизайн, який усьому голова; як new media можуть допомогти вижити друкованій пресі – про це говоритимемо у секції «Новий медіа бізнес».

Організатор конференції – Незалежна асоціація телерадіомовників. Захід відбудеться у межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також у партнерстві з Шведським агентством з міжнародного розвитку  (SIDA). Телевізійний партнер – канал ZIK. Інформаційні партнери – «Детектор медіа», «Гурт»,  Mediasat, Mediabusiness, Sostav.

Вартість участі для членів Незалежної асоціації телерадіомовників, регіональних та локальних ЗМІ – безкоштовна.  Для не більше двох представників від громадської організації та державного органу участь також безкоштовна. Для інших учасників вартість становить 1300 грн (для 1 особи), 2500 грн (для 2 осіб) та 3300 грн (для 3 осіб).

Реєстрація триває на сайті конференції - http://8.new-media.net.ua.

Місце проведення – готель Radisson Blu (Київ, вул. Ярославів Вал, 22).

Повна версія програми та перелік спікерів - на сайті конференції та на сторінці у фейсбук.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.