bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Участь громадян у прийнятті рішень: досвід України та Румунії» (Київ)
29.06.2017

4 липня 2017 року у Києві відбудеться конференція «Участь громадян у прийнятті рішень: досвід України та Румунії».

1498563510 (1)

Експерти, представники місцевих органів влади, депутати та активісти громадських організацій України та Румунії зберуться, аби обмінятися практичним досвідом активізації громадян та залучення їх до участі у прийнятті рішень на місцевому рівні.

Дата: 4 липня 2017 року

Місце: м. Київ, готель Україна, вул. Інститутська, 4

Час: 13:30-16:30

Під час заходу відбудеться представлення інструментів участі для громадян та їх законодавче підґрунтя на досвіді України та Румунії. Учасники матимуть змогу побачити презентації успішних історій активізації громадян. А також приклади формування ініціативних груп в Румунії та в Україні, їх вплив на вирішення проблем: успіхи та виклики.

Виступи представників громадської організації “Resource Center for public participation” (CeRe) та ВІ “Активна Громада” Інституту “Республіка”, депутатів та представників КМДА нагадають про важливість активної участі громадян в демократичних перетвореннях держав та покажуть нові методи взаємодії.

Для участі просимо заповнити реєстраційну форму: форма для реєстрації (кількість учасників обмежена)

Примітка. Конференція “Участь громадян у прийнятті рішень: досвід України та Румунії” відбудеться в рамках кампанії “Сильні громади – сильна демократія”. Це спільний проект Інституту “Республіка” в рамках діяльності Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” та громадської організації Румунії “Resource Center for public participation”. Проект націлений на активізацію громадян брати участь у прийнятті рішень на місцевому рівні та сприяти обміну кращими практиками між представниками України та Румунії.

Контакти: Олександра Скиба, заступник голови Інституту  “Республіка”, (097) 394-32-15.

Контакти

  • Олександра Скиба
  • (097) 394-32-15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.