bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл на тему: «Земельна реформа: виклики та перспективи»
20.04.2011

21 квітня 2011 року Проектом Агентства США з міжнародного розвитку «Доступ до правосуддя та правової обізнаності «Правова країна» буде проведений круглий стіл на тему: «Земельна реформа: виклики та перспективи».

Мета заходу: Розгляд актуальних проблем даної галузі, зокрема, питання соціально-економічних аспектів запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення.

До участі у засіданні запрошені народні депутати України, представники Міністерства аграрної політики України, професійних асоціацій, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, а також науковці. Попри свій могутній природно-ресурсний потенціал, Україна вже впродовж 20 років потребує земельної реформи, яка й досі незавершена. Втім, з 1 січня 2012 року в Україні напевне розпочне діяти повноцінний ринок сільськогосподарських земель. Вочевидь, після зняття мораторію перед землевласниками постануть численні запитання та виклики. На сьогодні експерти, обговорюючи питання, які виникають в аграрному секторі України, сходяться на думці, що проведення національних кампаній інформування громадськості та ведення роз’яснювальної роботи є найбільш ефективним засобом мінімізації ризиків, які можуть виникнути в процесі земельної реформи.

Захід відбудеться: 21 квітня 2011 року з 14.00 до 16.00 в Конференц-залі «Кришталева» готелю «Київ» (м. Київ, вул. Грушевського, 26/1).

Контакти

  • Ольга Кільдюшкіна
  • Проект USAID «Правова країна»
  • [email protected]
  • (067) 614 25 16

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.