bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Києві презентують білу книгу про реформування законодавчого середовища
30.06.2011

8 липня 2011 року відбудеться презентація білої книги «Реформування законодавчого середовища для розвитку громадянського суспільства в Україні», розробленої в рамках проекту ПРООН «Розвиток громадянського суспільства».

У презентації та обговоренні візьмуть участь представники різних інститутів та гілок влади, включаючи Адміністрацію Президента України, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Міністерство юстиції України, Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, Керівництво ПРООН, а також група експертів, відповідальних за розробку білої книги та представники громадянського суспільства України.

Цей аналітичний документ спрямований на визначення конкретних проблем у законодавчому середовищі, що стосується громадських та благодійних організацій в Україні та формування пропозицій щодо його вдосконалення. Ми переконані, що обговорення білої книги сприятиме діалогу між Урядом України та громадянським суспільством щодо проблем, котрі стосуються державної політики в царині розбудови громадянського суспільства. Представники міжнародних донорських організацій також візьмуть участь у цьому заході.

Проект білої книги додається.

Про місце та час проведення презентації біде повідомлено додатково.

Експерт з комунікацій Проекту ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» Василь Романюк ([email protected]) зможе надати детальнішу інформацію щодо заходу, пов’язаного з презентацією білої книги.

Контакти

  • Василь Романюк
  • Проект ПРООН “Розвиток громадянського суспільства”
  • 044-584-3471
  • http://csdp.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.