bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація експозиції “Кожен має право знати свої права”
09.06.2012

Презентація мандрівної експозиції «Кожен має право знати свої права» Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» відбудеться 9 червня о 12.00 у Європейському містечку.

Під час презентації автори експозиції розкажуть про її мету та форми роботи з нею. В Європейському містечку експозиція працюватиме 9 червняз 10.30 до 18.00. В ході роботи відбудуться майстер-класи по роботі зі змістом та візуальними джерелами панелей експозиції, неформальні зустрічі та дискусії щодо актуальних проблем дотримання прав людини.

Мандрівна виставка «Кожен має право знати свої права» є мобільною експозицією, яка складається із 20 – 30 панелей, що містять стислі тексти та візуальну інформацію про цінності, принципи та окремі аспекти прав людини.

Вона розрахована для використання під час освітніх, просвітницьких та інформаційних заходів, акцій, кампаній і може буде цікавою, як для системи офіційної освіти, так і для активістів недержавних організацій та усіх небайдужих до проблем у сфері прав людини.

Експозиція є своєрідним майданчиком і методичним матеріалом для дискусії, навчання та дій спрямованих на підтримку та захист прав людини. Вона покликана бути інструментом стимулювання активістів місцевих громад у використанні правозахисних механізмів у захисті суспільних інтересів.

Разом з каталогом, що міститиме методичні рекомендації та текстові матеріали про права людини восени 2012 року експозиція розпочне перший тур по різних місцевостях України.

Виготовлення експозиції та її перший пілотний тур відбуваються в рамках проектів громадської організації М’АРТ, Української Гельсінської спілки з прав людини за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Норвезького Гельсінського Комітету.

Контакти організаторів:

Руслана Бурова, Координатор проекту «Кожен має право знати свої права»

+380503833342

Костянтин Рєуцький, Координатор інформаційного напрямку програми «Розуміємо права людини»

+380952955440

Владислава Бут, Асистент програми «Розуміємо права людини»

+380635630064

Європейське містечко розташоване в районі Арки Дружби народів.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.