bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший сімферопольський БарКемп “Ідеї вголос!”
07.11.2012

1 грудня з 10.00 до 17.00 в Сімферополі вперше пройде БарКемп «Ідеї вголос!», який буде присвячений питанням громадянської журналістики та співпраці громадських ініціатив та ЗМІ.  

Що?

БарКемп – це сучасний оригінальний формат проведення конференцій, який формується з презентацій та виступів учасників. Важливою частиною БарКемпу є вільне спілкування, коли всі учасники мають можливість завести корисні знайомства та обмінятися контактами. 

Хто?

До участі в БарКемпі запрошуються громадські діячі, студенти, старшокласники, журналісти, а також усі, хто цікавиться співпрацею громадських ініціатив і ЗМІ, громадянською журналістикою, новими формами комунікації у громадській діяльності.

Як?

Якщо ви бажаєте взяти участь у БарКемпі, вам необхідно зареєструватися тут.

Якщо ви хочете бути спікером на БарКемпі «Ідеї вголос!», то при реєстрації необхідно вказати тему свого виступу. Спікерам забезпечується проїзд та проживання.

Таким чином, програма конференції «Ідеї вголос!» буде формуватися з презентацій та виступів учасників. Вона буде збільшуватися та оновлюватися по мірі надходження заявок. Свої ідеї з приводу формування програми ви можете вказувати при реєстрації чи надсилати на  [email protected]

Слідкувати за оновленням програми можна за посиланням.

Важливо! Реєстрація на Баркемп відкрита до 20 листопада 2012 року.

Організатором БарКемпу «Ідеї вголос!» виступає Центр регіонального розвитку «Топ-Кая».

Проект «Ідеї вголос! Розвиток громадянської журналістики та комунікації серед громадських організацій та молодіжних лідерів» реалізується Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» при підтримці Національного фонду демократії США (NED).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.