bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія щодо виборчого законодавства
31.05.2013

10 червня о 12.00 в конференц-залі готелю Holliday Inn (м. Київ, Велика Васильківська, 100, конференц-зала, 1 поверх) відбудеться круглий стіл, організований Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) та Громадянською мережею ОПОРА, на тему «Що має зробити парламент для належної організації виборів депутатів у проблемних виборчих округах?».

Під час заходу експерти проаналізують основні недоліки розроблених Міністерством юстиції законопроектів про внесення змін до Закону “Про вибори народних депутатів України” та презентують ключові зміни, які необхідно врахувати парламентарям під час удосконалення законодавства про парламентські вибори як загалом, так і в контексті проведення виборів у “проблемних” одномандатних округах.

Свої пропозиції щодо удосокналення законодавства про парламентські вибори висловлять представники Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Громадянської мережі ОПОРА, Комітету виборців України, Лабораторії законодавчих ініціатив, Українського незалежного центру політичних досліджень, Інституту виборчого права, Інституту медіа права та інших неурядових організацій. Позиції щодо проблемних питань виборчого законодавства та напрямів його удосконалення також озвучать запрошені представники Міністерства юстиції України, парламентських фракцій, ЦВК та експерти з питань виборів.

За результатами заходу пакет зауважень та пропозицій буде подано до профільного комітету Верховної Ради України та розповсюджено індивідуально серед народних депутатів та керівників фракцій.

Для участі у заході необхідно заповнити електронну форму

Контакти

  • Юрій Хорунжий
  • прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА
  •  [email protected]
  • 063 616 04 81

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.