bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний дебатний форум “Бердянський ринг-2013”
30.07.2013

Молодіжний клуб «Співдружність» м. Бердянська і Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Дебатна Академія" оголошують проведення VI Молодіжного дебатного форуму "Бердянський ринг-2013" з 12 до 15 вересня 2013 на базі пансіонату “Славутич” (м. Бердянськ, Запорізька обл., Україна) за підтримки Відділу преси, освіти і культури Посольства США в рамках проекту «Молодь проти насилля»

Головна  мета форуму – підвищення рівня правової культури молоді, подолання стереотипів серед молоді, виховання толерантного ставлення один до одного, інформування учасників про можливі методи протидії насиллю та дискримінації в суспільстві.

У рамках  дебатного форуму «Бердянський ринг - 2013» відбудуться:

12.09.2013– Міжнародний семінар для 20 незалежних суддів з України й інших країн, які володіють російською мовою;

13 -15.09.2013  – Міжнародний дебатний турнір для школярів з України й інших країн, які володіють українською, російською чи англійською мовою (всього 36 команд).

Загальна тема турніру «Права людини та гендерна рівність». Майбутні учасники турніру, тренери, судді можуть проголосувати за тему для відбіркових раундів і тему фіналу на сторінці  до 25.08.2013 р. 26 серпня організатори повідомлять результати голосування. Тема півфіналу буде оголошена за 15 хвилин до його початку.

Турнір буде проходити за Всесвітнім форматом шкільних дебатів (World Schools Debate Format), та складатися з трьох треків: українського, російського й англійського (по 12 команд у кожному треку), та включати в себе чотири кваліфікаційні раунди, півфінали й фінал.

Для учасників буде організовано екскурсію містом і цікаву культурну програму. Також це чудова можливість познайомитись із міжнародним дебатним співтовариством, зустріти “бархатний сезон” на мальовничому узбережжі Азовського моря.

Кого ми чекаємо

Учасників з України та інших країн, які володіють українською, російською або англійською мовою, з наступними статусами:

  • Дебатер (школярі 8-11 класів);
  • Тренер \ супроводжуючий;
  • Суддя.

Як взяти участь

Щоб взяти участь у турнірі, необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму на електронну адресу: [email protected] або [email protected].

Період реєстрації: з 1 до 31 серпня 2013 р.

З питаннями просимо звертатися на електронну пошту або за телефонами: Марина Едуардівна Масютіна (+380504848693), e-mail: [email protected] или [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.