bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з підготовки до тесту TOEFL
06.09.2013

У вересні центр EducationUSA у Києві розпочне цикл семінарів з підготовки до стандартизованих тестів, необхідних для вступу в американські коледжі та університети. Традиційно їх проводитиме викладач із США Кевін Г’юстон. Він не лише розкаже про особливості тестування, але й відкриє стратегії успішної підготовки, покаже ходи мислення до кожної з частин тесту та розставить акценти, на які в першу чергу потрібно звернути увагу.

Крім того, кожен, хто відвідає семінар, буде мати змогу пройти пробне тестування на комп’ютері і після отримати поради щодо своїх результатів.

Усі лекції проходитимуть у Консультативному центрі мережі EducationUSA у Києві (вул. Еспланадна 20, 6-й поверх, м. Київ).

Наступний вступний семінар з підготовки до тесту TOEFL відбудеться у вівторок, 10 вересня о 18:30.
Вхід вільний. Реєстрація за посиланням.
* TOEFL IBT® тест (Test of English as a Foreign Language Internet-Based ) - це міжнародний Інтернет тест з англійської мови як іноземної. Основною метою тесту TOEFL є оцінка рівня підготовки тих, для кого англійська мова не є рідною. Результати тестування є обов’язковими для вступу до вузів США, Канади, та інших англомовних країн.

Детальну інформацію про всі наступні семінари знаходьте на нашому сайті.

Контакти

  • Тетяна Котко

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.