bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Змінилося місце проведення інформаційної зустрічі щодо конкурсу проектів Європейської комісії
25.04.2014

28 квітня 2014 року відбудеться інформаційна зустріч щодо конкурсу проектів “Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄC 2013 – Україна”, оголошеного Європейською Комісією.

Європейська Комісія в Україні запрошує до участі в інформаційній зустрічі щодо оголошення конкурсу проектів “Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄC 2013 – Україна”, номер конкурсу: EuropeAid/135783/L/ACT/UA.

Інформаційна зустріч відбудеться 28 квітня 2014 року в конференц-залі «Предслава» Президент Готелю за адресою вул. Госпітальна 12, Київ, 01023, Україна. Реєстрація починається о 10:30. Тривалість зустрічі 11:00 – 16:00.

Метою цієї зустрічі є представлення інформації та правил подання проектних пропозицій до Європейської Комісії в межах даного конкурсу. Також в рамках зустрічі передбачено розгляд питання партнерства/коаліції, як важливої складової участі в конкурсі проектів: вимоги, розподіл відповідальності, бюджет та інше. Тому рекомендуємо взяти участь в інформаційній зустрічі представникам організацій, які можуть стати потенційними партнерами.

Просимо підтвердити Вашу участь у зустрічі не пізніше 15:00 години (київський час) 25 квітня 2014 р. за допомогою on-line реєстрації.

Якщо виникатимуть запитання щодо участі у зустрічі, звертайтесь до команди проекту ЄС «Громадянське суспільство. Діалог заради прогресу» за ел. поштою [email protected]

Детальніше про конкурс проектів “Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄC 2013 – Україна” можна дізнатися за посиланням 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.