bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл-презентація «Вплив громадянського суспільства на владу для вирішення місцевих проблем»
28.04.2014

29 квітня 2014 року, з 12.00 до 14.00, у прес-центрі «Паритет» за адресою: м. Одеса, пров. Семафорний, 4, торговий центр «Середньофонтанский», 3-й павільйон, 2-й поверх, відбудеться круглий стіл-презентація «Вплив громадянського суспільства на владу для вирішення місцевих проблем».

Захід проводиться Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» з метою популяризації та просування більш активного використання механізмів адвокасі (впливу на владу) для вирішення місцевих проблем в Україні. В обговоренні візьмуть участь представники громадських організацій з Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, АР Крим, експерти, громадські діячі, журналісти.

На початку заходу, для журналістів відбудеться прес-конференція, на якій буде презентовано результати всеукраїнської ініціативи «Адвокасі в дії», яка впроваджується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України” з метою посилення впливу громадянського суспільства на владу для вирішення актуальних місцевих проблем.

Робоча частина зустрічі розпочнеться з представлення та обговорення успішного досвіду реалізації місцевих адвокаційних кампаній в різних сферах з різних регіонів України та презентації видання “Адвокасі в дії: 15 успішних місцевих ініціатив”.

Однією з головних тем заходу стане презентація та обговорення відеоролика про історію боротьби одеситів проти Генерального плану “Генеральний протест м. Одеси: ніхто крім нас”. Учасники ініціативи поділяться досвідом розгортання протесту, а також розкажуть про нинішні «актуальні» заходи Генерального протесту.

Заключна частина круглого столу буде присвячена обговоренню доцільності та можливості подальшого впровадження в Україні місцевих адвокаційних ініціатив, прийнятних формах і засобах таких дій, а також варіантах об’єднання зусиль у цій сфері.

Запрошуються всі зацікавлені ЗМІ.

Прес-служба Одеської обласної організації ВГО КВУ

 Захід проводить Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України” в рамках ініціативи «Адвокасі в дії», за фінансової підтримки Міжнародного фонду ”Відродження”.

Контакти

  • (048) 716-40-18

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.