bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «Бібліотека під відкритим небом»
07.05.2014

17 травня 2014 року до Дня Європи в  Україні Українська бібліотечна асоціація (УБА) спільно з Гете-інститутом в Україні проведе Акцію «Бібліотека під відкритим небом».

Акція передбачає презентацію послуг бібліотек міста Києва, партнерів Асоціації, інтерактивне спілкування з мешканцями та гостями столиці для привернення уваги громади до можливостей, які надають бібліотеки, та популяризацію читання.

Для Вас свято готуватимуть: Гете-інститут в Україні, Чеський центр у Києві, Французький культурний центр, Національна бібліотека України для дітей, Державна бібліотека України для юнацтва, Державна науково-технічна бібліотека України, Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В.О. Сухомлинського, Центральні бібліотеки Голосіївського, Шевченківського, Деснянського районів, міська спеціалізована молодіжна бібліотека «Молода гвардія», Творчий клуб «Марко та Харко».

У програмі: голосні читання, ігри, флеш-моби, майстер-клас з оригамі, рукоділля, театральні дійства, виставка екслібрісів, фотосушка, спілкування з психологом, вікторина до 200-річчя Т.Г. Шевченка, зустріч з заслуженим журналістом України А. Музичуком та лауреатом Всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів І. Якубовським.

Акція триватиме з 10:00 до 16:00 17 травня 2014 р. (субота). Місце проведення: Ботанічний сад ім. А.В.Фоміна (вул. Симона Петлюри, 1, м.Київ, ст. м. «Університет»).

Вхід безкоштовний.

Запрошуємо всіх мешканців та гостей міста Києва взяти участь в Акції!

Контакти

  • Ботанічний сад ім. А.В.Фоміна
  • вул. Симона Петлюри 1
  •  м.Київ
  • ст. м. «Університет»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.