bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч столичних ВІЛ-сервісних організацій
26.05.2014

29 травня 2014 року відбудеться зустріч громадських та благодійних організації, що працюють у сфері ВІЛ-сервісу та над подоланням епідемії туберкульозу на території міста Києва. Головна тема зібрання - Київська міська координаційна рада з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Після проведення виборів в Києві, відбудеться оновлення складу цієї Координаційної ради, 40% від якого мають бути представники неурядових організацій. Враховуючи попередній досвід функціонування цієї структури, Київське відділення ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» виступило з пропозицією провести зустріч-відбір, аби обрати до складу Координаційної ради тих людей, які готові приділяти значний час адвокації інтересів спільноти ЛЖВ та пацієнтів хворих на туберкульоз.

На зустріч запрошуються всі громадські та благодійні організації, які працюють в сфері профілактики ВІЛ/СНІДу, догляду та підтримки ЛЖВ та інших аспектах ВІЛ-сервісу, а також які працюють над подоланням епідемії туберкульозу. В ході зустрічі, вони зможуть презентувати свої плани щодо адвокації потреб ЛЖВ на найближчі роки.

Початок зустріч - 16.00

Місце проведення - Інформаційно-Ресурсний центр з питань ВІЛ/СНІДу, вулиця Волоська,8/5, 2-й поверх, 206 аудиторія  ( на території Національного університету «Києво-Могилянська академія»).

З усіма додатковими питаннями – 093 682 36 47 та [email protected] Олександр Равчев, фахівець зі зв’язків з громадськістю Київського відділення Мережі ЛЖВ.

Положення про Координаційну раду можна завантажити в додатках до повідомлення.

 

 

 

 

Контакти

  • 093 682 36 47

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.