bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний Молодіжний Форум у Луцьку
09.09.2014

18-19 жовтня 2014 року в м. Луцьк пройде Другий Міжнародний молодіжний форум 2014, що має на меті зібрати чималу кількість громадського активної молоді із усього світу.

Організатори форуму ставлять за мету створити необхідні умови для обміну досвідом та налагодження співпраці між представниками молодіжних організацій із різних країн світу.

Протягом двох днів у межах форуму будуть відбуватися презентації, дискусії, тренінги та екскурсії стародавнім містом Луцьк.

Цікавим і корисним для молодіжних громадських організацій буде презентація найбільших українських і міжнародних донорських фондів та, власне, знайомство з їхніми пропозиціями щодо підтримки проектів молодіжних організацій. Також на форумі відбудеться конкурс проектів, найкращий із яких отримає відзнаку та премії від журі.

На захід запрошені VIP спікери та гості, які зустрінуться із молоддю та нададуть практичні рекомендації у форматі вільної розмови.

Одним із найцікавіших пунктів форуму буде проведення “Світового кафе” - всесвітньо відомої технології, яка дозволяє залучити у процес обговорення колективний інтелект учасників і закликає до багаторівневого діалогу.

Звісно, не оминуть боком і представлення роботи громадського сектору Волині, що особливо буде цікавим для іноземних гостей. Організатори хочуть показати усю роботу недержавних інституцій гостям. Тому на усіх охочих будуть чекати цікаві тематичні, освітні, розважальні, культурні заходи.

Умови:

Проживання та харчування забезпечується організаторами для учасників з інших міст. Проїзд оплачується учасниками самостійно.

Всім бажаючим взяти участь потрібно заповнити анкету
Дедлайн 30.09.2014
Офіційний сайт тут
Сторінки у соцмережах: фб та вк 

У разі виникнення запитань звертайтесь за адресою [email protected]

Організатор СГО “Молодіжна Платформа”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.