bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі стартував Фестиваль Zдоров’я
21.10.2014

Ні для кого не секрет, що фізична культура - то запорука міцного здоров’я та довголіття. Саме тому молодіжна організація “Наше щасливе життя” вирішила провести насичений фізкультурно-мистецький двомісячник, великий комплексний інтеграційний проект - Фестиваль Zдоров’я.

Протягом жовтня-грудня 2014 на дітей, молодь та дорослих як з числа звичайних городян, так й осіб з особливими соціальними та фізичними потребами, очікують танцювально-оздоровчі флешмоби та майстер-класи, творчі зустрічі з професійними спортсменами, дефлімпійцями та паралімпійцями, спортивні фотовиставка “Краса здоров’я й руху” та змагання з футболу, баскетболу, спортивного орієнтування, легкої атлетики та плавання. А для того, аби позитиву й сил вистачала всім запоріжцям та запоріжанкам, для них на вулиці в їхніх районах та мікрорайонах проводитимуть відкриті масові зарядки, а на телебаченні та в соцмережах транслюватимуть відповідні сюжети та передачі.

Проект відбувається за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Національного Олімпійського Комітету України, запорізького Інституту Здоров’я, Спорту та Туризму, Служби у справах дітей й Управління фізичної культури, молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації, Запорізького обласного центру молоді та за спонсорської підтримки Міжнародного Благодійного Фонду Гарних справ.

"Дуже важливо на сьогодні розвивати масовий спорт, особливо через те, що теперешнє молоде покоління веде малорухливий спосіб життя й, нерідко, страждає на надмірну вагу та ожиріння"', - поділився волонтер проекту, повітряний гімнаст та КМС зі спортивної акробатики Владислав Катін

Закінчиться ж цьогорічний Фестиваль Здоров’я в Запоріжжі відкритим Форумом з розвитку масових фізичної культури та спорту та ІІІ Міжнародним благодійним фестивалем талантів “Казкові Передзвони”. 

Контакти

  • www.penzlyk.org.ua/sport

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.