bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація аналізу досвіду впровадження послуги супроводу на робочому місці людей з інвалідністю
21.01.2015

29 січня 2015 року у рамках Спільної Програми «Сприяння інтеграційній політиці та послугам для людей з інвалідністю в Україні» відбудеться презентація результатів аналізу міжнародного досвіду впровадження послуги супроводу на робочому місці та підтримки зайнятості  людей з інвалідністю.

Протягом презентації буде представлено результати аналізу досвіду 7-ми країн Європейського Союзу: Польщі, Швеції, Данії, Австрії, Норвегії, Чехії та  Ірландії у наданні послуги супроводу на робочому місці та підтримці зайнятості. Міжнародний експерт Френк Кевана представить аналіз особливостей національних  політик та законодавства щодо даного питання, існуючі моделі фінансування, мотивації роботодавців, рівні і види підтримки та супроводу на робочому місці, особливості надання даного виду послуг та практичні приклади їх впровадження.

Пан Кевана також надасть детальну статистику щодо рівня працевлаштування людей з інвалідністю в країнах Європи, повної та часткової зайнятості, рівня бідності даної групи населення тощо. Буде розглянуто особливості політики Європейського Союзу  щодо підвищення  рівня зайнятості людей з інвалідністю у рамках формування інклюзивного суспільства та економіки.

Після презентації буде проведене засідання фокус-групи з метою розробки української моделі надання послуги супроводу на робочому місці.

Протягом заходу буде організований переклад з англійської на українську.

Місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам.  Для реєстрації необхідно надіслати лист (ПІБ, місце роботи, посада, контакти) за адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.