bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Традиційне свято столичної молоді «Юнь Києва запрошує»
23.09.2015

26 вересня з 10:00 до 16:00 у Центральному парку культури та відпочинку «Маріїнський» відбудеться традиційне свято столичної молоді «Юнь Києва запрошує».

Цього року захід пройде під гаслом «Київ - Місто відкритих людей».

За будь-якої погоди у суботу територія парку перетвориться на Місто різноманітних можливостей, нових знайомств, гарного настрою, дитячих талантів та цікавого дозвілля.

Стати учасником заходу зможе кожен охочий, цьому сприятиме програмне розмаїття свята та дружня атмосфера.

Завітавши на свято кожен отримає можливість потрапити до Міста, у якому не існує бар’єрів, Міста у якому є величезна кількість різноманітних можливостей, Міста у якому  люди відкриті один до одного у своїй діяльності, спілкуванні, послугах.

На всіх учасників свята чекає велика захоплююча станційна гра «Кварталами можливостей», яка допоможе не лише отримати нові знання та враження, а ще й стане яскравою екскурсією Містом.  Граючи,  самостійно або у команді зі своєю родиною чи друзями,  Ви обов’язково відвідаєте кожен квартал нашого Міста.

Так, у «Кварталі соціальних послуг» кияни та гості міста матимуть можливість дізнатись про соціальні послуги і отримати консультації фахівців мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та партнерських громадських організацій.

Родзинкою цьогорічної програми стане «Квартал корисного дозвілля» в межах якого відбудеться презентація безкоштовних соціальних послуг та послуг позаформальної освіти; презентації соціальних, культурних, освітніх закладів, дитячих та молодіжних громадських організацій та благодійних фондів міста Києва, закладів позашкільної освіти, гуртків, секцій  для дітей соціально незахищених категорій; популяризація здорового способу життя та безпечної поведінки, популяризація волонтерського та скаутського руху серед дітей та молоді, формування активної громадської позиції у сімей міста Києва, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності. Особлива увага приділятиметься заходам інтеграції дітей, молоді, сімей в соціально-культурно-освітній простір територіальної громади міста Києва.

Юним любителям пригод та випробувань  запропонують подолати  скаутське ралі  та випробувати власні сили на скеледромі у «Кварталі ектриму».

Приємно здивує «Квартал призів та подарунків», взявши участь у будь-якій запропонованій активності на святі, кожен відвідувач отримає смачний та корисний сюрприз.

У програмі заходу  також  заплановано концерт кращих дитячих та молодіжних колективів, який всі охочі зможуть переглянути на «Майдані свята» - місці зустрічі талановитої та творчої молоді.

Наймолодших гостей нашого Міста радо зустріне «Квартал дитячої гри». Саме тутможна весело та активно провести вільний час: виграти партію в шахи, вибити страйк у дитячому боулінгу, намалювати власний шедевр, заховатися у тунелі або побігати під справжнісіньким парашутом та багато-багато іншого.

Ми віримо у те, що не існує кращого подарунку ніж  дарунку зробленого власними руками. Саме тому для всіх бажаючих відкриває свої горизонти «Квартал творчості». Прийти і створити щось дивовижне власними руками зможе кожен.

Пам’ятаючи про те, що відпочивати ніколи не пізно, а канікул  багато не буває  ми хочемо познайомити  кожного нашого гостя із найкращими дитячими таборами. І можливо вже зараз «Квартал  відпочинку»  допоможе батькам визначитися із майбутнім місцем нових пригод для  дитини. Також саме  тут  відбудеться зустріч всіх тих, хто вже провів свої канікули разом з нами цього літа.  

Уперше на святі з’явиться «Квартал спогадів», на алеях якого відбудеться презентація персональної фото виставки соціального фотографа і просто гарного і справжнього друга дітей Києва Наталії Дідковської.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.