bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ПРООН запрошує на публічну консультацію з інформаційної політики щодо інтеграції переселенців
18.11.2015

ПРООН проведе публічну консультацію «Інтеграція переселенців: вироблення концепції державної інформаційної політики».

З метою сприяння виробленню концепції державної інформаційної політики щодо інтеграції внутрішньо переміщених осіб в місцях їх нового проживання, Програма розвитку ООН в Україні виступає з ініціативою проведення серії публічних та експертних заходів. Передбачається, що публічні заходи - консультації та презентації -дозволять залучити до обговорення та врахувати інтереси усіх стейкхолдерів: переселенців, представників приймаючих громад, організацій, що працюють з ВПО або у сфері розвитку соціальної згуртованості, ЗМІ, органів влади та місцевого самоврядування.

26 листопада 2015 року в приміщенні коворкінг-центру «Щастя HUB» відбудеться установча публічна консультація на тему «Інтеграція переселенців: вироблення концепції державної інформаційної політики».

Під час заходу заплановано представити результати експертного дослідження інформаційного середовища та загальної ситуації вимушених переселенців та приймаючих громад, а також обговорити наступні питання:

  • Якою має бути інформаційна політика держави щодо переселенців?
  • На які проблемні моменти варто звертати увагу при виробленні концепції?
  • Якими мають бути наступні кроки?

До участі у дискусії запрошуються переселенці, представники приймаючих громад, громадських організацій, органів місцевого самоврядування та органів влади, активісти, ЗМІ та інші.

Публічна консультація відбудеться 26 листопада з 12:00 до 16:30 у приміщенні коворкінг-центру «Щастя HUB» за адресою:  вул. Паньківська 14, м. Київ.  

Реєстрація учасників є обов’язковою (зареєструватися можна за цим посиланням).

Програма заходу за цим посиланням

Останній термін подання заявки -  24 листопада 19:00.

Проект «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» реалізується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою. Основна мета проекту полягає у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок конфлікту на Донбасі. Проект реалізується в рамках зобов’язань Прем’єр-Міністра Японії Сіндзо Абе щодо надання допомоги Східній Україні, про що було оголошено на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2014 року. Загальна сума допомоги Японії за час незалежності України – понад 2,9 млрд доларів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.