bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум з добровільного формування спроможних місцевих громад Миколаївщини (Первомайськ)
13.04.2016

18 квітня з 10-00 до 15-00 у приміщенні Первомайської районної ради (вул. Чкалова 12 , м. Первомайськ Миколаївської області) відбудеться регіональний форум «Дієва самоорганізація та участь селян у формуванні спроможних територіальних громад на Миколаївщині. Виклики, практики, перспективи». Орієнтовна програма Форуму.

До участі у круглому столі та семінарі-практикумі Форуму запрошуються: представники органів місцевого самоврядування/активістів сіл Первомайського району; депутати Миколаївської обласної і Первомайської, Доманьовської, Кр. Озерської та інших районних рад і відповідних районних і державних адміністрацій Миколаївщини, експерти ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ), Офісу розвитку Миколаївщини, громадські активісти та ЗМІ.

Команда ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) презентує висновки дослідження «Проблеми дієвості безпосереднього народовладдя у селах і містах Миколаївщини», напрацювання клієнтів і сервіси «Ресурсного центру сприяння самоорганізації та демократії участі на Миколаївщини», що діє на базі ФРММ з 2012 р. Зокрема відповідні напрацювання Куцурубської об’єднаної громади, ОСН м. Миколаєва, м. Вознесенську, м. Снігурівка, с. Казанка та сіл Баштанського району. А історію формування спроможних місцевих громади Кривоозерського району  напрацювання представить голова РДА Олексій Мирошниченко.

Учасникам семінару практикуму буде представлено огляд діючих грантових конкурсів. Також експерти Фонду поділяться секретами залучення грантів/інвестицій та інших ресурсів у ініціативи мешканців сіл з формування спроможних місцевих громад.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадськості та ЗМІ.

Форум відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради № 7 від 30.07.2015 р.) та є підсумковим заходом проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» на тему: «Дієве безпосереднє народовладдя у селах і містах Миколаївщини».

Партнери проекту: Миколаївська обласна державна адміністрація, Миколаївська обласна рада, Первомайська районна рада, Офіс розвитку Миколаївщини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.