bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбудеться Переможенька Фест
03.11.2016

5 листопада в Києві в НСК «Олімпійський» в залі «Хол Чемпіонів» відбудеться #Переможенька Фест. Це перша подія в Україні, яка об’єднає рекордну кількість українських переможців. Спікери фестивалю – гордість країни, які відомі своїми досягненнями по всьому світу та створюють імідж держави. Слухачі дізнаються захоплюючі історії успіхів в культурній сфері та довідаються якою важкою працею дістаються медалі в українському спорті. Також виступи спікерів будуть присвячені науковим досягненням і переможним рішенням в державній політиці.

Наталка Макогон: «Комунальний сектор – це та сфера, яку всі хочуть змінювати, але ніхто не хоче там працювати. Я хочу донести, наскільки важливо і можливо розвивати ті підприємства і послуги, якими ми користуємось щодня. Оскільки, нам всім потрібно ставати кожного дня краще і не зупинятися на досягнутому».

Олександр Топорівський: «Під час мого виступу, я хочу поділитись успіхами реформ у своїй громаді і цими прикладами надихати та стимулювати людей. Для мене перемога – це конкретні позитивні результати перетворень. Я все більше пишаюся тим, що все більше людей долучаються до суспільних перетворень, пізнають суть самоврядування і беруть відповідальність за долю громади та держави».

Також про свої перемоги розкажуть українські олімпійці та паралімпійці – переможці олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, багаторазові чемпіони Європи та Світу –  Андрій Демчук, Ярослав Семененко, Яна Шемякіна та Іван Довгодько. Крім того своїми досягненнями поділяться молоді українські науковці, переможці найбільшого у світі молодіжного конкурсу науково-дослідних проектів Intel ISEF, серед яких математичний геній Чан Фионг Ань та студент, який спроектував морську електростанцію, Михайло Литовченко.

Чан Фионг Ань: «Я хочу поділитися з людьми своєю історією та почути досвід людей, котрі зробили свій внесок в розвиток нашої країни. Перемога для мене – це маленька мотивація, до якої кожен з нас тягнеться. В першу чергу, перемогти – означає перемогти самих себе. Побороти свій страх, лінь та хвилювання, для мене це найголовніше!».

Михайло Литовченко: «По-перше, дуже хочеться допомогти перевести проведення українських заходів на новий рівень завдяки таким подіям. По-друге, мене цікавить побачити людей, провести обмін енергії: дати мотивацію, ідеї, прибрати комплекси, зацікавити і, звісно, побачити результат. Для себе окремо я не виділяю поняття «перемога». Є тільки досягнення мети, результатом від якої я завжди незадоволений. А перемога – щось ідеальне, до чого можна прагнути все життя, так і не досягнувши».

Фестиваль відбудеться 5 листопада з 10:00 до 16:00 в НСК «Олімпійський» Хол Чемпіонів. Придбати квитки можна http://bit.ly/2fh7hJu

#ПЕРЕМОЖЕНЬКА ФЕСТ – це частина проекту «Переможенька», який ставить за мету розвиток та зміцнення почуття гідності і гордості за Україну, виховання поваги до держави на національному та міжнародному рівнях, підвищення мотивації кожного українця досягати перемог як для себе, так і для нації в цілому. Організатори фестивалю громадська організація: «Біржа молодіжних проектів» та Київський Молодіжний Центр.

Контакти

  • #Переможенька Фест
  • http://bit.ly/2eU9o5H

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.