bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний форум «Верховна Рада України. Підсумки екватора діяльності» (Київ)
23.11.2016

29 листопада 2016 рок відбудеться національний форум, присвячений основним підсумкам діяльності Верховної Ради України VIII скликання за два роки роботи.  Дедлайн - 28 листопада 2016 р.

Захід організовується Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво».

Планується обговорити такі питання:

  • досягнення та перешкоди у реалізації внутрішньої реформи парламенту – інновації та модернізації;
  • поступ у виконанні «плану Кокса» та реалізації Декларації відкритості парламенту;
  • кроки до підвищення якості законодавчої роботи та прозорості роботи комітетів;
  • звітування, взаємодія з громадянами та захист їхніх інтересів депутатами-мажоритарниками.

За результатами заходу Громадянська мережа ОПОРА планує підготувати спільний документ, у якому буде зафіксовано пропозиції кожного з учасників та їхнє бачення тих сфер функціонування Верховної Ради України, які є проблемними та потребують реформування. Він стане своєрідним робочим планом на 2017 рік для прогресивних законотворців та громадськості, на основі якого наприкінці наступного року можна буде оцінити, щодо яких питань відбулися зрушення і прогрес, а які залишилися невирішеними.

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА: 

До участі запрошуються народні депутати України, їх помічники, представники експертних і громадських організацій, науковці та журналісти.

Попередня реєстрація відкрита до 12:00 28 листопада: goo.gl/VGNsMG

Довідково: Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.